Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

A bűvös rengeteg társasjáték
A bűvös rengeteg társasjáték
4 300 Ft

A bűvös rengeteg társasjáték

A bűvös rengeteg egy klasszikusnak mondható ütésvivő játék, azonban több szempontól is több is annál. Az egyik, a csodálatos grafika, ami egyes lapokat díszít, míg a másik, a szabályokban rejlő sok apró de izgalmas lehetőség. 

A játékban minden forduló tizenhárom körből áll, mindkét játékos tizenhárom kártyát kap a fordulók elején. A kártyák három különféle színben fordulnak elő, minden színhez 1–11 értékig tartoznak lapok. Az osztás után megmaradt kártyákból fel kell fordítani egy kártyát, ennek színe lesz az adu. Az előkészületek után az egyik játékos kijátszik egy kártyát, a másik játékosnak a hívószínnek megfelelő kártyát kell tennie. Ha szeretné elvinni az ütést, akkor ennek a kártyának nagyobb értékűnek kell lennie, mint az elsőként kijátszott kártyának. Amennyiben nincs a hívószínnek megfelelő kártyája, az adu színében is rakhat kártyát, ezzel általában szintén el lehet vinni az ütést. A páratlan számozású kártyák azonban különleges képességgel bírnak, melyek módosíthatják az eredeti szabályokat! Aki az ütést elviszi, az hívhatja a következő kört. Amint mind a tizenhárom ütést elvitte valaki (tehát a játékosok kijátszották az összes, a forduló elején kiosztott kártyát), össze kell számolni, melyik játékos hány ütést vitt, ennek megfelelően kapnak pontokat.

Tartalma:
– 33 kártya
– 17 pontjelölő
– 6 játékvariáns-kártya
– 3 sellő variáns kártya
– játékszabály

Játékosok száma 2 fő
Játékidő kb. 30 perc

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
4 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 86 Ft
Részletek

A bűvös rengeteg egy klasszikusnak mondható ütésvivő játék, azonban több szempontól is több is annál. Az egyik, a csodálatos grafika, ami egyes lapokat díszít, míg a másik, a szabályokban rejlő sok apró de izgalmas lehetőség.  A játékban minden forduló tizenhárom körből áll, mindkét játékos tizenhárom kártyát kap a fordulók elején. A kártyák három különféle színben fordulnak elő, minden színhez 1–11 értékig tartoznak lapok. Az osztás után megmaradt kártyákból fel kell fordítani egy kártyát, ennek színe lesz az adu. Az előkészületek után az egyik játékos kijátszik egy kártyát, a másik játékosnak a hívószínnek megfelelő kártyát kell tennie. Ha szeretné elvinni az ütést, akkor ennek a kártyának nagyobb értékűnek kell lennie, mint az elsőként kijátszott kártyának. Amennyiben nincs a hívószínnek megfelelő kártyája, az adu színében is rakhat kártyát, ezzel általában szintén el lehet vinni az ütést. A páratlan számozású kártyák azonban különleges képességgel bírnak, melyek módosíthatják az eredeti szabályokat! Aki az ütést elviszi, az hívhatja a következő kört. Amint mind a tizenhárom ütést elvitte valaki (tehát a játékosok kijátszották az összes, a forduló elején kiosztott kártyát), össze kell számolni, melyik játékos hány ütést vitt, ennek megfelelően kapnak pontokat. Tartalma: – 33 kártya – 17 pontjelölő – 6 játékvariáns-kártya – 3 sellő variáns kártya – játékszabály Játékosok száma 2 fő Játékidő kb. 30 perc Kor: 10+

Adatok
sku:
RGF0553
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
RGF0553
Cikkszám:
RGF0553
Hasonló termékek