Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

A nyugati királyság építőmesterei társasjáték
A nyugati királyság építőmesterei társasjáték
13 600 Ft

A nyugati királyság építőmesterei társasjáték

A Nyugati Királyság Építőmesterei a Karoling dinasztia uralkodásának alkonyán, időszámításunk szerint 850 körül játszódik. A játékosok építészekként, egymással versengve igyekeznek látványos építményeket emelni a király újonnan kijelölt birtokán.

A játékosoknak nyersanyagokat kell gyűjteniük, segédeket kell felfogadniuk és szemmel kell tartaniuk a munkásaikat. Ármányokkal teli időszak ez. A rivális építészek semmitől sem riadnak vissza, hogy megnehezítsék az építkezéseidet.
A Nyugati Királyság Építőmestereiben a játékosok célja, hogy a játék végén a lehető legtöbb győzelmi ponttal (GyP) rendelkezzenek. Pontokat a különböző építmények megépítésével, illetve a katedrális továbbépítésével lehet szerezni.

A játék során gyakran kell erkölcsi kérdésekben döntést hozni, de arról, hogy egy-egy játékos mennyire erényes, csak a játék végén születik ítélet. Néhány sötét ügylet talán még belefér, de óvatosan, mert könnyen túlzásba lehet esni, és az következményekkel jár.

A játék előre meghatározott számú építkezés után ér véget.

Tartalma:
– 1 játéktábla
– 40 segédkártya
– 40 építménykártya
– 5 karaktertábla
– 35 agyagjelölő
– 40 fa jelölő
– 40 kőjelölő
– 50 ezüstjelölő
– 25 aranyjelölő
– 30 márványjelölő
– 10 játékosjelölő
– 100 munkás
– 10 feketepiac-kártya
– 22 adósságkártya
– 11 jutalomkártya
– 6 többszörözőkártya
– játékszabály

Játékosok száma 1–5 fő
Játékidő kb. 60–80 perc

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
13 600 Ft
A vásárlás után járó pontok: 272 Ft
Részletek

A Nyugati Királyság Építőmesterei a Karoling dinasztia uralkodásának alkonyán, időszámításunk szerint 850 körül játszódik. A játékosok építészekként, egymással versengve igyekeznek látványos építményeket emelni a király újonnan kijelölt birtokán. A játékosoknak nyersanyagokat kell gyűjteniük, segédeket kell felfogadniuk és szemmel kell tartaniuk a munkásaikat. Ármányokkal teli időszak ez. A rivális építészek semmitől sem riadnak vissza, hogy megnehezítsék az építkezéseidet. A Nyugati Királyság Építőmestereiben a játékosok célja, hogy a játék végén a lehető legtöbb győzelmi ponttal (GyP) rendelkezzenek. Pontokat a különböző építmények megépítésével, illetve a katedrális továbbépítésével lehet szerezni. A játék során gyakran kell erkölcsi kérdésekben döntést hozni, de arról, hogy egy-egy játékos mennyire erényes, csak a játék végén születik ítélet. Néhány sötét ügylet talán még belefér, de óvatosan, mert könnyen túlzásba lehet esni, és az következményekkel jár. A játék előre meghatározott számú építkezés után ér véget. Tartalma: – 1 játéktábla – 40 segédkártya – 40 építménykártya – 5 karaktertábla – 35 agyagjelölő – 40 fa jelölő – 40 kőjelölő – 50 ezüstjelölő – 25 aranyjelölő – 30 márványjelölő – 10 játékosjelölő – 100 munkás – 10 feketepiac-kártya – 22 adósságkártya – 11 jutalomkártya – 6 többszörözőkártya – játékszabály Játékosok száma 1–5 fő Játékidő kb. 60–80 perc Kor: 12+

Adatok
sku:
GGAWK
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
GGAWK
Cikkszám:
GGAWK
Hasonló termékek