Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

A nyugati királyság lovagjai társasjáték
A nyugati királyság lovagjai társasjáték
13 990 Ft

A nyugati királyság lovagjai társasjáték

A Nyugati Királyság Lovagjai társasjáték az időszámításunk szerinti Nyugat-Franciaország történelmének egy viharos szakaszában játszódik. A közelmúltban ugyan a építőmestereknek köszönhetően számos fejlesztés történt a városokban, azonban a távolabbi települések továbbra is veszélyben vannak a betolakodók miatt. A szaracénok az országhatárra felderítőket küldtek, miközben vikingek dúlják fel a környéket, állatokat és egész vagyonokat rabolva maguknak, sőt még az északon élő bizánciak is kimutatták a foguk fehérjét. A játékosoknak nemesként kell munkásokat toborozniuk a városban, hogy megvédjék azt az ellenségtől, erődítményeket kell építeniük, és terjeszteniük kell az igét országszerte.

Ebben a harcban szerencsére nem lesztek egyedül, hiszen a király legjobb lovagjait küldi segítségetekre! A Nyugati Királyság Lovagjaiban az lesz a győztes, aki a játék végén a legtöbb győzelmi ponttal rendelkezik. Pontokat előőrsök és erődítmények építésével, szerzetesek beiktatásával és a betolakodókkal való szembeszállással lehet szerezni. Minden fordulóban a játékosok igénybe veszik egy különleges lovag segítségét, és munkásokat gyűjtenek a különböző feladatok végrehajtására. A játék előrehaladtával a játékosok hite, ereje és befolyása lassan növekszik.

Ezek nem csak a játék végi pontszámokat befolyásolják, de az akcióikat is meghatározzák.

A játék a hetedik forduló után ér véget.

Tartalma:
– 112 munkás
– 32 műhely
– 28 szerzetes
– 28 előörs
– 28 korsó
– 40 ellátmány
– 50 ezüst
– 12 tulajdonságjelölő
– 1 kezdőjátékos-jelölő
– 1 erőforrás-jelölő
– 4 játékostábla
– 2 részből álló központi játéktábla
– 245 kártya
– 1 szabálykönyv

Játékosok száma 1–4 fő
Játékidő kb. 90–120 perc

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
13 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 280 Ft
Részletek

A Nyugati Királyság Lovagjai társasjáték az időszámításunk szerinti Nyugat-Franciaország történelmének egy viharos szakaszában játszódik. A közelmúltban ugyan a építőmestereknek köszönhetően számos fejlesztés történt a városokban, azonban a távolabbi települések továbbra is veszélyben vannak a betolakodók miatt. A szaracénok az országhatárra felderítőket küldtek, miközben vikingek dúlják fel a környéket, állatokat és egész vagyonokat rabolva maguknak, sőt még az északon élő bizánciak is kimutatták a foguk fehérjét. A játékosoknak nemesként kell munkásokat toborozniuk a városban, hogy megvédjék azt az ellenségtől, erődítményeket kell építeniük, és terjeszteniük kell az igét országszerte. Ebben a harcban szerencsére nem lesztek egyedül, hiszen a király legjobb lovagjait küldi segítségetekre! A Nyugati Királyság Lovagjaiban az lesz a győztes, aki a játék végén a legtöbb győzelmi ponttal rendelkezik. Pontokat előőrsök és erődítmények építésével, szerzetesek beiktatásával és a betolakodókkal való szembeszállással lehet szerezni. Minden fordulóban a játékosok igénybe veszik egy különleges lovag segítségét, és munkásokat gyűjtenek a különböző feladatok végrehajtására. A játék előrehaladtával a játékosok hite, ereje és befolyása lassan növekszik. Ezek nem csak a játék végi pontszámokat befolyásolják, de az akcióikat is meghatározzák. A játék a hetedik forduló után ér véget. Tartalma: – 112 munkás – 32 műhely – 28 szerzetes – 28 előörs – 28 korsó – 40 ellátmány – 50 ezüst – 12 tulajdonságjelölő – 1 kezdőjátékos-jelölő – 1 erőforrás-jelölő – 4 játékostábla – 2 részből álló központi játéktábla – 245 kártya – 1 szabálykönyv Játékosok száma 1–4 fő Játékidő kb. 90–120 perc Kor: 12+

Adatok
sku:
GGPWK
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
GGPWK
Cikkszám:
GGPWK
Hasonló termékek