Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

A Tiltott Sziget társasjáték
A Tiltott Sziget társasjáték
6 490 Ft

A Tiltott Sziget társasjáték

A Tiltott Sziget az Ősök misztikus, rég eltűnt birodalmának félreeső zuga volt. A legenda úgy tartja, hogy az Ősök négy szent kincs segítségével képesek voltak irányítani a Föld elemeit: a tüzet, a levegőt, a vizet és a földet. Mivel ellenséges kézbe kerülve ezek könnyen katasztrofális méretű pusztítást okozhattak volna, az Ősök a kincseket a Tiltott Szigeten tartották, melyet úgy terveztek, hogy elsüllyed, ha betolakodók kísérelnék megszerezni azokat. 

A játékosok feladata, hogy ügyesen összedolgozva megszerezzék a kincseket, mielőtt a sziget végleg elmerül a tengerben. A szabályok egyszerűk, azonban a játékot megnyerni nem lesz az, de ha egy jó csapattal vágsz neki a kalandnak, akkor lehet esélyed.

Tartalma:
– 58 kártya, a következő felosztásban:
– 28 kincs kártya (piros hátlap)
– 5 kártya mind a 4 kincshez
– 3 Emelkedő vízszint
– 3 Légifuvar
– 2 Homokzsák
– 24 áradás kártya (kék hátlap)
– 6 kalandor kártya
– 24 kétoldalú sziget lapka
– 6 bábu (kalandorok)
– 4 kincs szobor:
– A Föld Szíve
– A Szél Szobra
– A Tűz Kristálya
– Az Óceán Kelyhe
– 1 Vízmérce
– 1 Vízállás-jelző

Játékosok száma 2–4 fő
Játékidő kb. 30 perc

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
6 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 130 Ft
Részletek

A Tiltott Sziget az Ősök misztikus, rég eltűnt birodalmának félreeső zuga volt. A legenda úgy tartja, hogy az Ősök négy szent kincs segítségével képesek voltak irányítani a Föld elemeit: a tüzet, a levegőt, a vizet és a földet. Mivel ellenséges kézbe kerülve ezek könnyen katasztrofális méretű pusztítást okozhattak volna, az Ősök a kincseket a Tiltott Szigeten tartották, melyet úgy terveztek, hogy elsüllyed, ha betolakodók kísérelnék megszerezni azokat.  A játékosok feladata, hogy ügyesen összedolgozva megszerezzék a kincseket, mielőtt a sziget végleg elmerül a tengerben. A szabályok egyszerűk, azonban a játékot megnyerni nem lesz az, de ha egy jó csapattal vágsz neki a kalandnak, akkor lehet esélyed. Tartalma: – 58 kártya, a következő felosztásban: – 28 kincs kártya (piros hátlap) – 5 kártya mind a 4 kincshez – 3 Emelkedő vízszint – 3 Légifuvar – 2 Homokzsák – 24 áradás kártya (kék hátlap) – 6 kalandor kártya – 24 kétoldalú sziget lapka – 6 bábu (kalandorok) – 4 kincs szobor: – A Föld Szíve – A Szél Szobra – A Tűz Kristálya – Az Óceán Kelyhe – 1 Vízmérce – 1 Vízállás-jelző Játékosok száma 2–4 fő Játékidő kb. 30 perc Kor: 10+

Adatok
sku:
GWISL
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
GWISL
Cikkszám:
GWISL
Hasonló termékek