Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

A vörös katedrális társasjáték
A vörös katedrális társasjáték
8 430 Ft

A vörös katedrális társasjáték

A játék során a játékosok a következő három művelet egyikét hajthatják végre: kijelölhetik a katedrális egy szakaszát, nyersanyagokat küldhetnek az adott szakasz építéséhez, vagy a játéktáblára mehetnek, hogy több nyersanyagot szerezzenek. Mindegyik akciónak megvan a maga mechanizmusa, és megköveteli, hogy a játékosok nagyon figyeljenek arra, hogy mit csinálnak a többi játékosok.

Amikor a katedrális szakaszai ki vannak osztva, a játékosok birtokba veszik a szakaszukat alkotó oszlopok egyes mezőit. Minél több szekciót építenek meg, és minél több toronnyal fejezik be mindegyik szekciót, annál több pontot kap a játékos a játék végén.
A játékosok nyersanyagokat küldhetnek az általuk elfoglalt katedrálisszakaszokba. Amikor befejezik az egyes szakaszokat, pénzben és presztízspontokban kifejezett jutalmakat kapnak. Az elkészült szakaszokra díszítéseket is felszerelhetnek, hogy még több elismerést szerezzenek a cártól. A játéknak ez a része egyúttal óraként is működik, hiszen amint bármelyik játékos befejezi a hatodik szakasz építését, az a játék végét jelenti.
A játéktáblán A vörös katedrális ikonikus rondellája látható. Itt szerzik be a játékosok a katedrálison végzett munkájukhoz szükséges nyersanyagtípusokat, valamint a céhektől és a szakemberektől szívességeket szerezhetnek, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a piacra. A központi rondellán a játékosok kiválasztják a használni kívánt kockát, és annyi mezőt lépnek előre, ahányat a kocka felső oldala mutat, hogy megszerezzék a kocka által kijelölt mezőn feltüntetett nyersanyagokat.
A Vörös katedrális szabályait tekintve nagyon könnyen hozzáférhető játék, mivel a játék különböző szintjeit nagyon könnyű megérteni, de a stratégia szempontjából továbbra is nagyon érdekes marad. Biztosan tetszeni fog azoknak, akiket a szabályok bonyolultsága helyett inkább az a kihívás érdekel, amelyet az egyes játékokban elfoglalt pozícióik stratégiai optimalizálása nyújt.

Ajánlott korosztály :

10 éves kortól

Játékosok száma :

1-4 fő

Játékidő :

Hosszú (60 perc fölött)

Nyelv :

magyar

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
8 430 Ft
A vásárlás után járó pontok: 169 Ft
Részletek
A játék során a játékosok a következő három művelet egyikét hajthatják végre: kijelölhetik a katedrális egy szakaszát, nyersanyagokat küldhetnek az adott szakasz építéséhez, vagy a játéktáblára mehetnek, hogy több nyersanyagot szerezzenek. Mindegyik akciónak megvan a maga mechanizmusa, és megköveteli, hogy a játékosok nagyon figyeljenek arra, hogy mit csinálnak a többi játékosok. Amikor a katedrális szakaszai ki vannak osztva, a játékosok birtokba veszik a szakaszukat alkotó oszlopok egyes mezőit. Minél több szekciót építenek meg, és minél több toronnyal fejezik be mindegyik szekciót, annál több pontot kap a játékos a játék végén. A játékosok nyersanyagokat küldhetnek az általuk elfoglalt katedrálisszakaszokba. Amikor befejezik az egyes szakaszokat, pénzben és presztízspontokban kifejezett jutalmakat kapnak. Az elkészült szakaszokra díszítéseket is felszerelhetnek, hogy még több elismerést szerezzenek a cártól. A játéknak ez a része egyúttal óraként is működik, hiszen amint bármelyik játékos befejezi a hatodik szakasz építését, az a játék végét jelenti. A játéktáblán A vörös katedrális ikonikus rondellája látható. Itt szerzik be a játékosok a katedrálison végzett munkájukhoz szükséges nyersanyagtípusokat, valamint a céhektől és a szakemberektől szívességeket szerezhetnek, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a piacra. A központi rondellán a játékosok kiválasztják a használni kívánt kockát, és annyi mezőt lépnek előre, ahányat a kocka felső oldala mutat, hogy megszerezzék a kocka által kijelölt mezőn feltüntetett nyersanyagokat. A Vörös katedrális szabályait tekintve nagyon könnyen hozzáférhető játék, mivel a játék különböző szintjeit nagyon könnyű megérteni, de a stratégia szempontjából továbbra is nagyon érdekes marad. Biztosan tetszeni fog azoknak, akiket a szabályok bonyolultsága helyett inkább az a kihívás érdekel, amelyet az egyes játékokban elfoglalt pozícióik stratégiai optimalizálása nyújt. Ajánlott korosztály : 10 éves kortól Játékosok száma : 1-4 fő Játékidő : Hosszú (60 perc fölött) Nyelv : magyar
Adatok
sku:
DERECARS
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
DERECARS
Cikkszám:
DERECARS
Hasonló termékek