Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Ábrándos bárányok társasjáték
Ábrándos bárányok társasjáték
11 590 Ft

Ábrándos bárányok társasjáték

Fellőtték a pizsi csillagot, úgyhogy ideje nyugovóra térni! Az álom azonban csak nem akar a szemünkre hullni. Mi mást tehetnénk, mint hogy elkezdünk bárányokat számlálni?
A játékosok álombárányok bőrébe bújva futkosnak egy körkörös pályán, aminek egyik pontján egy kerítés áll. Minden megtett kör, minden kerítésátugrás egy újabb álomba merülő ember és egy elismerés. A cél, hogy a játékos legyen a legjobb álombárány. Viszont az álombárányok élete nem csak móka és kacagás, az éjszakában rémálmok is sompolyognak, akik igyekeznek megrémíteni és álmukból felriasztani az ábrándos bárányokat.
Átlagos játékidő: 30-45 perc

Tartalom: 1 játéktábla 1 db fa kerítés, 1 db pontozótábla, 1 db kezdő játékos-jelölő, 4 db játékos készlet (1 db fa bárány figura, 1 db pislantásjelölő, 1 db párnajelölő, 10 db Zzz jelölő), 1 db rémálom figura, 1 db hálójelölő, 30 db álomlapka, 80 db kártya (50 db bárány és 30 db rémálom) 63x88 mm-es méretben, 3 db rémálom referencia kártya 70x120 mm-es méretben, 2 db párna referencia tábla, 1 db szabálykönyv.
Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
11 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 232 Ft
Részletek
Fellőtték a pizsi csillagot, úgyhogy ideje nyugovóra térni! Az álom azonban csak nem akar a szemünkre hullni. Mi mást tehetnénk, mint hogy elkezdünk bárányokat számlálni? A játékosok álombárányok bőrébe bújva futkosnak egy körkörös pályán, aminek egyik pontján egy kerítés áll. Minden megtett kör, minden kerítésátugrás egy újabb álomba merülő ember és egy elismerés. A cél, hogy a játékos legyen a legjobb álombárány. Viszont az álombárányok élete nem csak móka és kacagás, az éjszakában rémálmok is sompolyognak, akik igyekeznek megrémíteni és álmukból felriasztani az ábrándos bárányokat. Átlagos játékidő: 30-45 perc Tartalom: 1 játéktábla 1 db fa kerítés, 1 db pontozótábla, 1 db kezdő játékos-jelölő, 4 db játékos készlet (1 db fa bárány figura, 1 db pislantásjelölő, 1 db párnajelölő, 10 db Zzz jelölő), 1 db rémálom figura, 1 db hálójelölő, 30 db álomlapka, 80 db kártya (50 db bárány és 30 db rémálom) 63x88 mm-es méretben, 3 db rémálom referencia kártya 70x120 mm-es méretben, 2 db párna referencia tábla, 1 db szabálykönyv. Kor: 10+
Adatok
sku:
AESHTIRS
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
AESHTIRS
Cikkszám:
AESHTIRS
Hasonló termékek