Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Arboretum társasjáték
Arboretum társasjáték
5 990 Ft

Arboretum társasjáték

Az Arborétum az utóbbi idők egyik legizgalmasabb és legkülönlegesebb kártyajátéka, mely a kétszemélyes játékmódban is kiválóan működik. Ráadásul nem csak egy gyönyörűen illusztrált kártyás társasjáték, hanem egy gyors, érdekes, egyszerű szabályokkal rendelkező kihívás, melyben komoly döntési helyzeteket kell menedzselniük a játékosoknak az utolsó pillanatig. 

A játék során egy sétautat építünk saját arborétumunkban, ahol egyszerre kell ügyesen gyűjtögetnünk a varázslatosan szép fákat, lehelyezni okosan és taktikusan, miközben ügyelnünk kell arra is, hogy a játék végére mit tartunk meg a kezünkben. Természetesen ez a játék is pontokra megy, és a legtöbb pontot szerző játékos zsebelheti be a győzelmet.

Tartalma:
– 80 db kártya
– pontozótömb
– játékszabály

Játékosok száma 2–4 fő
Játékidő kb. 30 perc

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
5 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Részletek

Az Arborétum az utóbbi idők egyik legizgalmasabb és legkülönlegesebb kártyajátéka, mely a kétszemélyes játékmódban is kiválóan működik. Ráadásul nem csak egy gyönyörűen illusztrált kártyás társasjáték, hanem egy gyors, érdekes, egyszerű szabályokkal rendelkező kihívás, melyben komoly döntési helyzeteket kell menedzselniük a játékosoknak az utolsó pillanatig.  A játék során egy sétautat építünk saját arborétumunkban, ahol egyszerre kell ügyesen gyűjtögetnünk a varázslatosan szép fákat, lehelyezni okosan és taktikusan, miközben ügyelnünk kell arra is, hogy a játék végére mit tartunk meg a kezünkben. Természetesen ez a játék is pontokra megy, és a legtöbb pontot szerző játékos zsebelheti be a győzelmet. Tartalma: – 80 db kártya – pontozótömb – játékszabály Játékosok száma 2–4 fő Játékidő kb. 30 perc Kor: 8+

Adatok
sku:
VGBND67111
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
VGBND67111
Cikkszám:
VGBND67111
Hasonló termékek