Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Azul - A királyné kertje
Azul - A királyné kertje
16 590 Ft

Azul - A királyné kertje

I. Mánuel király Portugália legjobb kertészeit bízta meg azzal, hogy megépítsék a valaha volt legkülönlegesebb kertet a felesége, Aragóniai Mária királyné számára.
Az Azul: A királyné kertje játékban a játékosok azt a megbízatást kapják, hogy csodaszép növények, fák és díszítőelemek segítségével egy pompás kertet hozzanak létre a király bájos feleségének.
Az Azul sorozat védjegyévé vált innovatív mechanizmust használva a játékosoknak körültekintően kell kiválasztaniuk a kertjük díszítéséhez szükséges színes elemeket. Csak a legelképesztőbb kertépítő tündökölhet, és nyerheti el a királynő kegyét.

Átlagos játékidő: 30-45 perc

Kor: 8+

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
16 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 332 Ft
Részletek

I. Mánuel király Portugália legjobb kertészeit bízta meg azzal, hogy megépítsék a valaha volt legkülönlegesebb kertet a felesége, Aragóniai Mária királyné számára. Az Azul: A királyné kertje játékban a játékosok azt a megbízatást kapják, hogy csodaszép növények, fák és díszítőelemek segítségével egy pompás kertet hozzanak létre a király bájos feleségének. Az Azul sorozat védjegyévé vált innovatív mechanizmust használva a játékosoknak körültekintően kell kiválasztaniuk a kertjük díszítéséhez szükséges színes elemeket. Csak a legelképesztőbb kertépítő tündökölhet, és nyerheti el a királynő kegyét. Átlagos játékidő: 30-45 perc Kor: 8+

Adatok
sku:
PLB10009
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
PLB10009
Cikkszám:
PLB10009
Hasonló termékek