Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Bálnalovasok társasjáték
Bálnalovasok társasjáték
8 590 Ft

Bálnalovasok társasjáték

A Bálnalovasok egy új, klasszikus hangulatú játék a híres játéktervezőtől, Reiner Knizia-tól. A 45 perces játékidő alatt 2-6 játékos a Jégpart végéig és vissza száguld, minél több nyersanyagot vásárolva és eladva, hogy megszerezzék a leggazdagabb nyeremények megszerzéséhez szükséges pénzt. Vajon kihagyjátok a lehetőségeket a legnagyobb kincsek megszerzésére, vagy lassan, útközben keresitek meg a pénzt?

Minden játékosnak körönként két akciója van, de sok mindent akarnak majd elérni. Vitorlázás? Vásárolj? Eladni? Újabb rendeléskártyákat húzni? Mindeközben az ellenfeleid talán éppen elhajóznak melletted, és megelőznek téged, hogy a parton kínálkozz! Ha az összes értékes gyöngyöt megvásároltad, a játék véget ér, és az a játékos nyer, akinek a legtöbb gyöngye van!
Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
8 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 172 Ft
Részletek
A Bálnalovasok egy új, klasszikus hangulatú játék a híres játéktervezőtől, Reiner Knizia-tól. A 45 perces játékidő alatt 2-6 játékos a Jégpart végéig és vissza száguld, minél több nyersanyagot vásárolva és eladva, hogy megszerezzék a leggazdagabb nyeremények megszerzéséhez szükséges pénzt. Vajon kihagyjátok a lehetőségeket a legnagyobb kincsek megszerzésére, vagy lassan, útközben keresitek meg a pénzt? Minden játékosnak körönként két akciója van, de sok mindent akarnak majd elérni. Vitorlázás? Vásárolj? Eladni? Újabb rendeléskártyákat húzni? Mindeközben az ellenfeleid talán éppen elhajóznak melletted, és megelőznek téged, hogy a parton kínálkozz! Ha az összes értékes gyöngyöt megvásároltad, a játék véget ér, és az a játékos nyer, akinek a legtöbb gyöngye van! Kor: 8+
Adatok
sku:
MTG10029
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
MTG10029
Cikkszám:
MTG10029
Hasonló termékek