Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Barbie Lovas szett babával
Barbie Lovas szett babával
11 900 Ft

Barbie Lovas szett babával

Barbie kiváló lovas. Lovával sokat foglalkozik, nem csak kötelességből és a mozgás miatt, hanem azért is mert szeretett barátjának tekinti. Ültesd fel Barbie babát a kengyelbe sisakkal a fején, és irány a természet! A mezőn vágtatáshoz nincs semmi fogható. Tapasztald meg te is a szabadság élményét!

A mellékelt baba kb. 30 cm magas, végtagjai mozgathatóak és térdei hajlanak, hogy a lovaglás minél élethűbben történhessen meg, feje forgatható. Tunikája és a kiegészítők levehetőek, szőke haja fésülhető. A műanyag lófigura merev, hosszú sörénye fésülhet, a szerszámok levehetőek róla.

Tartalom:

1 db kb. 30 cm-es baba

1 db ló figura

Méretek: 35,5 x 32 x 8 cm

Gyártó: Mattel
Cikkszám: FXH13

Anyaga: műanyag

Ajánlott: 3 éves kortól
Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
11 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 238 Ft
Részletek
Barbie kiváló lovas. Lovával sokat foglalkozik, nem csak kötelességből és a mozgás miatt, hanem azért is mert szeretett barátjának tekinti. Ültesd fel Barbie babát a kengyelbe sisakkal a fején, és irány a természet! A mezőn vágtatáshoz nincs semmi fogható. Tapasztald meg te is a szabadság élményét! A mellékelt baba kb. 30 cm magas, végtagjai mozgathatóak és térdei hajlanak, hogy a lovaglás minél élethűbben történhessen meg, feje forgatható. Tunikája és a kiegészítők levehetőek, szőke haja fésülhető. A műanyag lófigura merev, hosszú sörénye fésülhet, a szerszámok levehetőek róla. Tartalom: 1 db kb. 30 cm-es baba 1 db ló figura Méretek: 35,5 x 32 x 8 cm Gyártó: Mattel Cikkszám: FXH13 Anyaga: műanyag Ajánlott: 3 éves kortól
Adatok
sku:
FXH13
Gyártó:
MATTEL
Gyártói Cikkszám:
FXH13
Cikkszám:
FXH13
Hasonló termékek