Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Bing és barátai plüss - 22 cm-es Bing nyuszi
Bing és barátai plüss - 22 cm-es Bing nyuszi
5 450 Ft

Bing és barátai plüss - 22 cm-es Bing nyuszi

A népszerű mesesorozat hősei most játékok formájában is eljönnek hozzád! Bing egy három év körüli kis nyuszi. Játszótársaival és Floppal nagyszerű és tanulságos kalandokba keverednek. A kis rajongóknak most nagyméretű plüss formájában szereznek örömöt, ezek az aranyos állatkák!
Sula az elefánt Bing egyik legjobb barátja, együtt keverednek a legnagyobb kalandokba! Sula plüssfigura csörgő-zörgő fülekkel érkezik hozzád!
Bing másik kis barátja, Pando alig várja már, hogy hazavidd magaddal! Pando plüssfigura csörgő-zörgő fülekkel érkezik hozzád!
Bing nyuszi visszatért, ezúttal egy aranyos plüssfigura formájában! Vidd haza a magaddal és jöhetnek a hatalmas kalandok! Bing nyuszi plüssfigura csörgő-zörgő fülekkelérkezik hozzád!

A plüss mérete: 22 cm
Újszülött kortól ajánljuk.

 

Termék: Bing és barátai plüss - 25 cm-es Bing nyuszi,

Raktár/Szállítás
jászberényi boltunkban/szállítás: 1 munkanap
5 450 Ft
A vásárlás után járó pontok: 109 Ft
Részletek

A népszerű mesesorozat hősei most játékok formájában is eljönnek hozzád! Bing egy három év körüli kis nyuszi. Játszótársaival és Floppal nagyszerű és tanulságos kalandokba keverednek. A kis rajongóknak most nagyméretű plüss formájában szereznek örömöt, ezek az aranyos állatkák! Sula az elefánt Bing egyik legjobb barátja, együtt keverednek a legnagyobb kalandokba! Sula plüssfigura csörgő-zörgő fülekkel érkezik hozzád! Bing másik kis barátja, Pando alig várja már, hogy hazavidd magaddal! Pando plüssfigura csörgő-zörgő fülekkel érkezik hozzád! Bing nyuszi visszatért, ezúttal egy aranyos plüssfigura formájában! Vidd haza a magaddal és jöhetnek a hatalmas kalandok! Bing nyuszi plüssfigura csörgő-zörgő fülekkelérkezik hozzád! A plüss mérete: 22 cm Újszülött kortól ajánljuk.   Termék: Bing és barátai plüss - 22 cm-es Bing nyuszi,

Adatok
sku:
5013197352109
Gyártói Cikkszám:
5013197352109
Cikkszám:
5013197352109
Hasonló termékek