Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

BMX kerékpár zöld- fekete színben 12-es méret
BMX kerékpár zöld- fekete színben 12-es méret
38 995 Ft

BMX kerékpár zöld- fekete színben 12-es méret

Ez a kerékpár a legkisebbeknek ajánlott (2-4 éves korig), mellyel megtanulhatják hogyan kell hajtani, fékezni, megállni. Ezeket a kerékpárokat minden esetben kontra fékkel is felszerelik a kormányfék kiegészítéseként és láncvédővel látják el a kisgyerekek biztonsága érdekében. Rögzített hátsó kereke, EVA gumikkal és eltávolítható pótkerekekkel rendelkezik.
A 12” kerékpárhoz állítható nyereg és kormány is tartozik, valamint egy első pajzs is része a biciklinek. A biciklit színes matricák díszítik, olyan vagány külsőt kapott, hogy szinte egy versenybiciklin érezheted magad.
Ajánlott: 85-100 cm gyereknek
Súlya: kb 6kg

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
38 995 Ft
A vásárlás után járó pontok: 780 Ft
Részletek

Ez a kerékpár a legkisebbeknek ajánlott (2-4 éves korig), mellyel megtanulhatják hogyan kell hajtani, fékezni, megállni. Ezeket a kerékpárokat minden esetben kontra fékkel is felszerelik a kormányfék kiegészítéseként és láncvédővel látják el a kisgyerekek biztonsága érdekében. Rögzített hátsó kereke, EVA gumikkal és eltávolítható pótkerekekkel rendelkezik. A 12” kerékpárhoz állítható nyereg és kormány is tartozik, valamint egy első pajzs is része a biciklinek. A biciklit színes matricák díszítik, olyan vagány külsőt kapott, hogy szinte egy versenybiciklin érezheted magad. Ajánlott: 85-100 cm gyereknek Súlya: kb 6kg

Adatok
sku:
73770 L-06
Gyártó:
DinoBikes
Gyártói Cikkszám:
125XL-04
Cikkszám:
73853
Cikkszám:
73852125XL-04
Hasonló termékek