Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Bo-Po körömlakk illatos szájfénnyel
Bo-Po körömlakk illatos szájfénnyel
1 090 Ft

Bo-Po körömlakk illatos szájfénnyel

Bo Po lehúzható gyerek körömlakk

A Bo-Po egy egyedülálló, vízbázisú körömlakk, amelynek nincs káros hatása, nem mérgező egyetlen összetevője sem, ezért igazán gyerekbarát körömlakk. Ráadásul gyorsan száradó körömlakk, így a kicsik nem kennek mindent össze kezeikkel mielőtt megszáradna körmeiken. Ha festés közben véletlenül felborulna a tégely, akkor sincs probléma, hisz nem fog kifolyni a dobozból a festék! Használata viszont ugyanolyan egyszerű, mint bármely körömlakké. A Bo Po matricaszerűen lehúzható körömlakk, így körömlakklemosó nem szükséges hozzá. Amint meguntad, csak húzd le, és már készítheted is az új dizájnt!
 
A szett tartalma: 1 db Bo Po lehúzható körömlakk és 1 db illatos, színváltós szájfényt különleges jégkém, vagy mangós ízben.
Az ár egy szettre vonatkozik, és bármelyik színt tartalmazhatja a csomagod!
 

A Bo Po körömlakkot 3 éves kortól ajánljuk.
A körömlakk a szivárvány sok színében kapható, különböző kiszerelésekben.

 

Terméknév: Bo-Po körömlakk illatos szájfénnyel,

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
1 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft
Részletek
Bo Po lehúzható gyerek körömlakk A Bo-Po egy egyedülálló, vízbázisú körömlakk, amelynek nincs káros hatása, nem mérgező egyetlen összetevője sem, ezért igazán gyerekbarát körömlakk. Ráadásul gyorsan száradó körömlakk, így a kicsik nem kennek mindent össze kezeikkel mielőtt megszáradna körmeiken. Ha festés közben véletlenül felborulna a tégely, akkor sincs probléma, hisz nem fog kifolyni a dobozból a festék! Használata viszont ugyanolyan egyszerű, mint bármely körömlakké. A Bo Po matricaszerűen lehúzható körömlakk, így körömlakklemosó nem szükséges hozzá. Amint meguntad, csak húzd le, és már készítheted is az új dizájnt!   A szett tartalma: 1 db Bo Po lehúzható körömlakk és 1 db illatos, színváltós szájfényt különleges jégkém, vagy mangós ízben. Az ár egy szettre vonatkozik, és bármelyik színt tartalmazhatja a csomagod!   A Bo Po körömlakkot 3 éves kortól ajánljuk. A körömlakk a szivárvány sok színében kapható, különböző kiszerelésekben.   Terméknév: Bo-Po körömlakk illatos szájfénnyel,
Adatok
sku:
BOP 8155210
Gyártói Cikkszám:
BOP8155210
Cikkszám:
BOP 8155210
Cikkszám:
BOP_8155210
Hasonló termékek