Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

BrainBox - Ragadozók társasjáték
BrainBox - Ragadozók társasjáték
5 950 Ft

BrainBox - Ragadozók társasjáték

Találkoztál már a Rettenetes nyílméregbékával? Mennyire veszélyes a Fülöp-szigeteki koboldmaki? Tökéletes agytorna és szórakozás gyerekenek és felnőtteknek egyaránt!

BrainBox - Ragadozók társasjáték lényege, hogy 10 másodperc alatt minél több mindent megfigyelj a kihúzott kártyán. Ezután dobj a dobókockával és a kockán szereplő szám szerinti kérdésre kell helyesen válaszolni.
A kérdésekre minden válasz megtalálható a kártya képes oldalán.
BrainBox - Ragadozók társasjáték 8 éves kortól ajánlott!

BrainBox - Ragadozók társasjáték tartalma:
- 55 db kártya
- 1 db homokóra
- 1 db dobókocka
- 1 db szabálykártya

Brainbox - Ragadozók játékszabály 2 vagy több játékos esetén:
1. Elsőnek a legfiatalabb játékos húzzon egy kártyát a Brainbox dobozból. A homokóra megfordítása után tanulmányozza a képet 10 másodpercig, amíg le nem jár az idő. (a kisebb gyerekek mégegyszer megfordíthatják a homokórát, hogy több idejük legyen)
2. Add át a BrainBox kártyát egy másik játékosnak és dobj a dobókockával! Ezután válaszolnod kell a megfelelő kérdésre!
3. A másik játékos felolvassa a kártyád hátoldalán szereplő kérdést. A válaszod a képen ellenőrizhető.
4. Ha helyes a válaszod, tartsd meg a kártyát! Ha hibás a válasz, tedd vissza a kártyát a BrainBox dobozba. A következő játékos húz egy kártyát.

Légy Te, aki a legtöbb BrainBox kártyát gyűjti össze 10 perc alatt!

Brainbox - Ragadozók játékszabály egy játékos számára:
1. Nézd a kártyát 10 másodpercig (amíg le nem jár a homokóra)
2. Fordítsd le a kártyát és válaszolj a hátoldalán szereplő összes kérdésre! (használj papírt, ceruzát a válaszok leírásához!)
3. Ellenőrizd a válaszaidat! Ha az összes kérdést helyesen megválaszoltad, tartsd meg a kártyát! Amennyiben bármelyik válasz helytelen, tedd vissza a kártyát a BrainBox dobozba.

Gyűjts össze minél több kártyát 5 vagy 10 perc alatt!
Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
5 950 Ft
A vásárlás után járó pontok: 119 Ft
Részletek
Találkoztál már a Rettenetes nyílméregbékával? Mennyire veszélyes a Fülöp-szigeteki koboldmaki? Tökéletes agytorna és szórakozás gyerekenek és felnőtteknek egyaránt! A BrainBox - Ragadozók társasjáték lényege, hogy 10 másodperc alatt minél több mindent megfigyelj a kihúzott kártyán. Ezután dobj a dobókockával és a kockán szereplő szám szerinti kérdésre kell helyesen válaszolni. A kérdésekre minden válasz megtalálható a kártya képes oldalán. A BrainBox - Ragadozók társasjáték 8 éves kortól ajánlott! A BrainBox - Ragadozók társasjáték tartalma: - 55 db kártya - 1 db homokóra - 1 db dobókocka - 1 db szabálykártya Brainbox - Ragadozók játékszabály 2 vagy több játékos esetén: 1. Elsőnek a legfiatalabb játékos húzzon egy kártyát a Brainbox dobozból. A homokóra megfordítása után tanulmányozza a képet 10 másodpercig, amíg le nem jár az idő. (a kisebb gyerekek mégegyszer megfordíthatják a homokórát, hogy több idejük legyen) 2. Add át a BrainBox kártyát egy másik játékosnak és dobj a dobókockával! Ezután válaszolnod kell a megfelelő kérdésre! 3. A másik játékos felolvassa a kártyád hátoldalán szereplő kérdést. A válaszod a képen ellenőrizhető. 4. Ha helyes a válaszod, tartsd meg a kártyát! Ha hibás a válasz, tedd vissza a kártyát a BrainBox dobozba. A következő játékos húz egy kártyát. Légy Te, aki a legtöbb BrainBox kártyát gyűjti össze 10 perc alatt! Brainbox - Ragadozók játékszabály egy játékos számára: 1. Nézd a kártyát 10 másodpercig (amíg le nem jár a homokóra) 2. Fordítsd le a kártyát és válaszolj a hátoldalán szereplő összes kérdésre! (használj papírt, ceruzát a válaszok leírásához!) 3. Ellenőrizd a válaszaidat! Ha az összes kérdést helyesen megválaszoltad, tartsd meg a kártyát! Amennyiben bármelyik válasz helytelen, tedd vissza a kártyát a BrainBox dobozba. Gyűjts össze minél több kártyát 5 vagy 10 perc alatt!
Adatok
sku:
93653
Gyártó:
Brainbox
Gyártói Cikkszám:
93653
Cikkszám:
93653
Hasonló termékek