Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Bubblee pop társasjáték – Angol nyelvű
Bubblee pop társasjáték – Angol nyelvű
5 490 Ft

Bubblee pop társasjáték – Angol nyelvű

A Bubblee-k furcsa szokásokkal megáldott színes kis kerek teremtmények, és a bolygók felett lebegnek, és gyakran elszakadnak a többiektől. A te feladatod lesz, hogy segíts az azonos színű Bubblee-knak újra egymásra találni! A Bubblee pop játékban a rendkívül népszerű telefonos- és videojátékok hangulata köszön vissza, ugyanis ebben a színes univerzumban a Candy Crush és a Tetris logikája szerint kell gondolkoznod és tevékenykedned! A játékosoknak három buborékot kell egymás mellé juttatni ahhoz, hogy a színnek megfelelő képességet használni tudja! De figyelj jól, hiszen az ellenfeled is pont erre törekszik!
A játék angol nyelvű szabálykönyvet tartalmaz, de a játékmenet nyelvfüggetlen, hiszen a komponensek nem tartalmaznak szöveget.

Tartalma:
– 96 színes Bubblee (16 piros, 16 lila, 16 sárga, 16 kék, 16 zöld, 16 fekete)
– 1 zsák
– 1 kétoldalú játéktábla
– Játékszabály – Angol nyelvű

Játékosok száma 1–2 fő
Játékidő kb. 5–30 perc
Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
5 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft
Részletek
A Bubblee-k furcsa szokásokkal megáldott színes kis kerek teremtmények, és a bolygók felett lebegnek, és gyakran elszakadnak a többiektől. A te feladatod lesz, hogy segíts az azonos színű Bubblee-knak újra egymásra találni! A Bubblee pop játékban a rendkívül népszerű telefonos- és videojátékok hangulata köszön vissza, ugyanis ebben a színes univerzumban a Candy Crush és a Tetris logikája szerint kell gondolkoznod és tevékenykedned! A játékosoknak három buborékot kell egymás mellé juttatni ahhoz, hogy a színnek megfelelő képességet használni tudja! De figyelj jól, hiszen az ellenfeled is pont erre törekszik! A játék angol nyelvű szabálykönyvet tartalmaz, de a játékmenet nyelvfüggetlen, hiszen a komponensek nem tartalmaznak szöveget. Tartalma: – 96 színes Bubblee (16 piros, 16 lila, 16 sárga, 16 kék, 16 zöld, 16 fekete) – 1 zsák – 1 kétoldalú játéktábla – Játékszabály – Angol nyelvű Játékosok száma 1–2 fő Játékidő kb. 5–30 perc Kor: 8+
Adatok
sku:
BAN003BU
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
BAN003BU
Cikkszám:
BAN003BU
Hasonló termékek