Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Cat Lady társasjáték
Cat Lady társasjáték
5 950 Ft

Cat Lady társasjáték

A Cat Lady társasjáték a mechanikája szempontjából egy draftolós, szettgyűjtős játék, leginkább a Sushi Go!-hoz és nagy testvéréhez, a Sushi Go Party!-hoz hasonlít. Az illusztrátor kiléte is a társasjátékok világától kicsit szokatlan, hiszen a – mellékesen rajzfilmkészítéssel foglalkozó – alkotó-tervező, Josh Wood grafikái díszítik a játékot.

Az illusztrációk tökéletesen visszaadják a cuki cicás tematikát, magára a ’Cat Lady’-re, mint magányos macskás nőre pedig a paszteles színekkel is utal.

A játék komponenseinek minőségére nem lehet kifogásunk: a kártyák, kockák, jelölők strapabíróak, és természetesen jutott hely a dobozban egy macska formájú jelölőnek is. Kifejezetten szimpatikus, hogy a játék készítői gondoltak a színtévesztőkre is: minden macskás lap bal felső sarkában szövegesen is jelölik, hogy milyen színű az adott cica.

Tartalma:
– 102 játékkártya
– 13 kóbor macska kártya
– 6 győzelmi pont jelölő
– 1 macska figura
– 60 ételkocka
– szabályfüzet

Játékosok száma 2–4 fő
Játékidő kb. 30 perc

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
5 950 Ft
A vásárlás után járó pontok: 119 Ft
Részletek

A Cat Lady társasjáték a mechanikája szempontjából egy draftolós, szettgyűjtős játék, leginkább a Sushi Go!-hoz és nagy testvéréhez, a Sushi Go Party!-hoz hasonlít. Az illusztrátor kiléte is a társasjátékok világától kicsit szokatlan, hiszen a – mellékesen rajzfilmkészítéssel foglalkozó – alkotó-tervező, Josh Wood grafikái díszítik a játékot. Az illusztrációk tökéletesen visszaadják a cuki cicás tematikát, magára a ’Cat Lady’-re, mint magányos macskás nőre pedig a paszteles színekkel is utal. A játék komponenseinek minőségére nem lehet kifogásunk: a kártyák, kockák, jelölők strapabíróak, és természetesen jutott hely a dobozban egy macska formájú jelölőnek is. Kifejezetten szimpatikus, hogy a játék készítői gondoltak a színtévesztőkre is: minden macskás lap bal felső sarkában szövegesen is jelölik, hogy milyen színű az adott cica. Tartalma: – 102 játékkártya – 13 kóbor macska kártya – 6 győzelmi pont jelölő – 1 macska figura – 60 ételkocka – szabályfüzet Játékosok száma 2–4 fő Játékidő kb. 30 perc

Adatok
sku:
CATHU19
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
CATHU19
Cikkszám:
CATHU19
Hasonló termékek