Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Cry Babies interaktív könnyes baba-Kristal beteg
Cry Babies interaktív könnyes baba-Kristal beteg
22 460 Ft

Cry Babies interaktív könnyes baba-Kristal beteg

Szegény Kristal baba beteg lett. Mi lehet a baja Hallgasd meg a szívverését, és adj neki orvosságot, ha gyorsan ver a szíve! Mérd meg a lázát, és készíts borogatást a homlokára, ha lázas. Ha piros kiütések jelennek meg a pofiján, akkor viszont nincs mese, elő az injekcióval!

Az interaktív baba valódi könnyekkel sír és valósághű hangokat ad ki, ha elvesszük tőle a cumit! A kiegészítők segítségével kigyógyítható a betegségekből (a sziruptól elmúlik a köhögése, az injekciótól a kiütései, a borogatástól a láza). A baba különböző módon jelzi a betegségeket: láz, köhögés, kiütés, gyors szívverés.

A baba 3 darab LR6/AA jelű 1,5 V-os elemmel működik, a játék a kipróbáláshoz szükséges elemeket tartalmazza.
 

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
22 460 Ft
A vásárlás után járó pontok: 449 Ft
Részletek

Szegény Kristal baba beteg lett. Mi lehet a baja ? Hallgasd meg a szívverését, és adj neki orvosságot, ha gyorsan ver a szíve! Mérd meg a lázát, és készíts borogatást a homlokára, ha lázas. Ha piros kiütések jelennek meg a pofiján, akkor viszont nincs mese, elő az injekcióval! Az interaktív baba valódi könnyekkel sír és valósághű hangokat ad ki, ha elvesszük tőle a cumit! A kiegészítők segítségével kigyógyítható a betegségekből (a sziruptól elmúlik a köhögése, az injekciótól a kiütései, a borogatástól a láza). A baba különböző módon jelzi a betegségeket: láz, köhögés, kiütés, gyors szívverés. A baba 3 darab LR6/AA jelű 1,5 V-os elemmel működik, a játék a kipróbáláshoz szükséges elemeket tartalmazza.  

Adatok
sku:
IMC098206
Gyártói Cikkszám:
IMC098206
Cikkszám:
IMC098206
Hasonló termékek