Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Egy szép új világ társasjáték
Egy szép új világ társasjáték
12 900 Ft

Egy szép új világ társasjáték

Ebben az izgalmas játékban tíz évvel járunk az Utolsó Nagy Háború után, és a játékosokra vár a feladat, hogy egy szép új világot építsenek a következő generáció számára. A játékosok az 5 világkormány egyikének Legfőbb Vezérét alakítják, és mindenkinek az lesz a célja, hogy a saját birodalmát nagyobbá, erősebbé és hatalmasabbá fejlessze, mint az ellenfelei. Összesen öt kártyatípusból lehet gyűjtögetni, valamint építkezni, és mindenki arra törekszik, hogy ezeket a játék végére a lehető legjobb kombinációkban párosítsák össze. Minden megszerzett kártyáról a játékos eldöntheti, hogy berakja a felépíteni kívánt kártyái közé, ekkor az öt erőforrástípust kezdi el gyűjtögetni a kártyán, vagy eldobja az adott lapot, hogy annak újrahasznosítási bónuszát érvényesítse, és ezzel a termelési fázison kívül jusson erőforráshoz.
Amikor mindenki eldöntötte, hogy melyik lapját hogyan használja fel, megkezdődik a termelés fázis: sorra haladva az öt erőforráson, mindenki a már megépített kártyái és birodalma alap termelését figyelembe véve szimultán elveszi a kockákat, először az első erőforrással kezdve. Ez a sorrend azért lesz fontos, mert minden erőforrás-típushoz tartozik egyfajta embertípus akik azon túl, hogy önmagukban is győzelmi pontokat érnek, még bizonyos kártyák felhasználhatják őket erőforrásként, vagy pedig a játék végén beszámításra kerülnek az értük járó győzelmi pontok. Ezeket az embereket pedig mindig az kapja, aki az adott erőforrásból a legtöbbet termelte ki.
Ez a nagyszerű játék egészen biztos, hogy tetszeni fog azoknak, akik a civilizáció építő játékok közül egy gyorsabbés prögősebb darabot keres, hiszen az akár egyedül is játszható játék még öt játékossal sem tart egy óránál tovább.

Tartalom:
– 1 öt részből összeállítható játéktábla
– 155 kártya (65×100 mm)
– 170 erőforráskocka
– 80 karakterjelölő
– 1 fordulójelölő
– 1 pontozótömb
– 1 játékszabály

Játékosok száma 2–5 fő
Játékidő kb. 45–75 perc

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
12 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 258 Ft
Részletek

Ebben az izgalmas játékban tíz évvel járunk az Utolsó Nagy Háború után, és a játékosokra vár a feladat, hogy egy szép új világot építsenek a következő generáció számára. A játékosok az 5 világkormány egyikének Legfőbb Vezérét alakítják, és mindenkinek az lesz a célja, hogy a saját birodalmát nagyobbá, erősebbé és hatalmasabbá fejlessze, mint az ellenfelei. Összesen öt kártyatípusból lehet gyűjtögetni, valamint építkezni, és mindenki arra törekszik, hogy ezeket a játék végére a lehető legjobb kombinációkban párosítsák össze. Minden megszerzett kártyáról a játékos eldöntheti, hogy berakja a felépíteni kívánt kártyái közé, ekkor az öt erőforrástípust kezdi el gyűjtögetni a kártyán, vagy eldobja az adott lapot, hogy annak újrahasznosítási bónuszát érvényesítse, és ezzel a termelési fázison kívül jusson erőforráshoz. Amikor mindenki eldöntötte, hogy melyik lapját hogyan használja fel, megkezdődik a termelés fázis: sorra haladva az öt erőforráson, mindenki a már megépített kártyái és birodalma alap termelését figyelembe véve szimultán elveszi a kockákat, először az első erőforrással kezdve. Ez a sorrend azért lesz fontos, mert minden erőforrás-típushoz tartozik egyfajta embertípus akik azon túl, hogy önmagukban is győzelmi pontokat érnek, még bizonyos kártyák felhasználhatják őket erőforrásként, vagy pedig a játék végén beszámításra kerülnek az értük járó győzelmi pontok. Ezeket az embereket pedig mindig az kapja, aki az adott erőforrásból a legtöbbet termelte ki. Ez a nagyszerű játék egészen biztos, hogy tetszeni fog azoknak, akik a civilizáció építő játékok közül egy gyorsabbés prögősebb darabot keres, hiszen az akár egyedül is játszható játék még öt játékossal sem tart egy óránál tovább. Tartalom: – 1 öt részből összeállítható játéktábla – 155 kártya (65×100 mm) – 170 erőforráskocka – 80 karakterjelölő – 1 fordulójelölő – 1 pontozótömb – 1 játékszabály Játékosok száma 2–5 fő Játékidő kb. 45–75 perc Kor: 12+

Adatok
sku:
BLAWOW
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
BLAWOW
Cikkszám:
BLAWOW
Hasonló termékek