Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Eldorádó legendája társasjáték
Eldorádó legendája társasjáték
11 990 Ft

Eldorádó legendája társasjáték

Az Eldorádó legendája társasjáték 2017-ben több neves jelölést is kapott, amit leginkább a könnyen tanulható, ám mégis szórakoztató és kihívást jelentő családi játékmenetnek köszönhet. A játék mechanikája egyáltalán nem bonyolult, akár 8 éves kortól is könnyen elsajátítható, és ideális kezdő lépés lehet a pakliépítős, a kézben tartott lapok beosztása, elhasználásuk jó ütemezése mechanikájú játékok irányába.

A játék során minden játékos 1 vagy 2 kalandort irányít, attól függően, hogy hány játékos vesz részt a kalandban. A játékosok célja elsőként eljuttatni a saját kalandorukat Eldorádó legendás aranyvárosába, így egy klasszikus versenyjátékot játszanak. A játék elején minden játékos kap egy pontosan ugyanolyan paklit, ennek a kártyáival kell gazdálkodniuk, hogy megtalálják velük a legjobb stratégiát, amivel egyszerre tudnak haladni a játéktéren a kalandoraikkal, és a paklijukat is fejleszteni. A játék során minden játékosnak 2 akcióra van lehetősége a körében. Az első, hogy elhasználják a kezükben lévő lapokat, és lépnek velük, ekkor a megadott színű kártyával a megadott színű terepen haladhatnak a kalandor-jelölőjükkel, a lap értékével megegyező mezőt, a második akció pedig a lapok eldobása, bármilyen kombinációban, hogy az értékükért cserébe új kártyákat vásároljon a paklijába, amiket a későbbi körök során fognak tudni felhasználni, akár előnyösebb lépésekre, akár értékesebb vásárlásokra.

Tartalma:
7 tereptábla
2 terepsáv
1 céllapka
6 torlasz
8 kalandor játékfigura
4 expedíciótábla
1 kezdőjátékos-jelölő kalap
1 piactér
86 expedíciókártya
36 barlangjelölő
szabálykönyv
Játékosok száma 2–4 fő
Játékidő kb. 30–60 perc

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
11 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 240 Ft
Részletek

Az Eldorádó legendája társasjáték 2017-ben több neves jelölést is kapott, amit leginkább a könnyen tanulható, ám mégis szórakoztató és kihívást jelentő családi játékmenetnek köszönhet. A játék mechanikája egyáltalán nem bonyolult, akár 8 éves kortól is könnyen elsajátítható, és ideális kezdő lépés lehet a pakliépítős, a kézben tartott lapok beosztása, elhasználásuk jó ütemezése mechanikájú játékok irányába. A játék során minden játékos 1 vagy 2 kalandort irányít, attól függően, hogy hány játékos vesz részt a kalandban. A játékosok célja elsőként eljuttatni a saját kalandorukat Eldorádó legendás aranyvárosába, így egy klasszikus versenyjátékot játszanak. A játék elején minden játékos kap egy pontosan ugyanolyan paklit, ennek a kártyáival kell gazdálkodniuk, hogy megtalálják velük a legjobb stratégiát, amivel egyszerre tudnak haladni a játéktéren a kalandoraikkal, és a paklijukat is fejleszteni. A játék során minden játékosnak 2 akcióra van lehetősége a körében. Az első, hogy elhasználják a kezükben lévő lapokat, és lépnek velük, ekkor a megadott színű kártyával a megadott színű terepen haladhatnak a kalandor-jelölőjükkel, a lap értékével megegyező mezőt, a második akció pedig a lapok eldobása, bármilyen kombinációban, hogy az értékükért cserébe új kártyákat vásároljon a paklijába, amiket a későbbi körök során fognak tudni felhasználni, akár előnyösebb lépésekre, akár értékesebb vásárlásokra. Tartalma: 7 tereptábla 2 terepsáv 1 céllapka 6 torlasz 8 kalandor játékfigura 4 expedíciótábla 1 kezdőjátékos-jelölő kalap 1 piactér 86 expedíciókártya 36 barlangjelölő szabálykönyv Játékosok száma 2–4 fő Játékidő kb. 30–60 perc Kor: 8+

Adatok
sku:
ELDORHU19
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
ELDORHU19
Cikkszám:
ELDORHU19
Hasonló termékek