Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Első házam játszóház
Első házam játszóház
24 300 Ft

Első házam játszóház

Első játék házikónak tökéletes választás gyermekednek, kiváló méretekkel rendelkezik, nem nagy de nem is kicsi. A játék házat könnyedén össze tudod szerelni illetve szétszerelni ha szükséges. Ideális választás 2 éves kortól első játék házikónak.

A kicsik ki tudnak alakítani egy saját kis világot a játék házikó belsejében, maguknak tekinthetik a tulajdont és a helyszínt. Babázhatnak is bent, vagy egy kis konyhát is be tudnak vinni kiegészítőként, de lehet ez egy fagyis bódé a nagy nyári melegekben, gyakorlatilag a fantázia szabhat csak határt ennek a játékház kihasználhatóságának.

2 ablaka 1 ajtaja és egy hátsó bebújós része is van a játékháznak. Még kedvesebbé teszi a tetőn lévő mosolygós virág motívum ezt a kis házikót. 2 éves kortól ajánlott.: hossz 98 x szél 90 x mag 106 cm.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
24 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 486 Ft
Részletek

Első játék házikónak tökéletes választás gyermekednek, kiváló méretekkel rendelkezik, nem nagy de nem is kicsi. A játék házat könnyedén össze tudod szerelni illetve szétszerelni ha szükséges. Ideális választás 2 éves kortól első játék házikónak. A kicsik ki tudnak alakítani egy saját kis világot a játék házikó belsejében, maguknak tekinthetik a tulajdont és a helyszínt. Babázhatnak is bent, vagy egy kis konyhát is be tudnak vinni kiegészítőként, de lehet ez egy fagyis bódé a nagy nyári melegekben, gyakorlatilag a fantázia szabhat csak határt ennek a játékház kihasználhatóságának. 2 ablaka 1 ajtaja és egy hátsó bebújós része is van a játékháznak. Még kedvesebbé teszi a tetőn lévő mosolygós virág motívum ezt a kis házikót. 2 éves kortól ajánlott.: hossz 98 x szél 90 x mag 106 cm.

Adatok
sku:
J57613
Gyártói Cikkszám:
J57613
Cikkszám:
J57613
Hasonló termékek