Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Enchantimals Patter Peacock és Flap játékfigura
Enchantimals Patter Peacock és Flap játékfigura
4 770 Ft

Enchantimals Patter Peacock és Flap játékfigura

Patter büszke színes, figyelemfelkeltő kinézetére, és arra buzdít mindenkit, hogy vállalja önmagát. Magabiztosságában, határozottságában társra is akad kedvenc állatkája személyében. Flap, a kis kedvence mindig ott van mellette.  Az Enchantimals című mese szereplője és kedvence igazán feltűnő párost alkot.  Lila-türkiz színekben pompázik, ez által igazán fenséges a megjelenése. Hosszú lila haja koronával van rögzítve. Küllemében és belső tulajdonságait tekintve egyaránt jellegzetesen pávára hasonlít. A páva, Flap hű társa Patternek a kalandokban.

Enchantimals egy különleges hely, ahol a barátok az egyensúly és a béke megteremtését tűzték ki célul, hiszen a "Törődés a Mindenünk", ennek érdekében cselekednek, s ez számos kalandba sodorja őket. A jó barátságban lévő tini lányok különleges kapcsolatban vannak kedvenceikkel. Hasonlítanak egymásra. Játszd el Patter és a többi baba segítségével történeteiket, és találj ki újakat.

Patter  és Flap, pávaként élik életüket, a világot ennek megfelelően szemlélik. Mindig hangot adnak véleményüknek, és énekelnek is ha kell.

Enchantimals Patter páva baba 15 cm magas, végtagjai mozgathatóak, hosszú haja formázható. A csomag része Flap, a páva.

Méret:  21,5x23x5,5 cm
Gyártó: Mattel
Ajánlott: 4 éves kortól
Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
4 770 Ft
A vásárlás után járó pontok: 95 Ft
Részletek
Patter büszke színes, figyelemfelkeltő kinézetére, és arra buzdít mindenkit, hogy vállalja önmagát. Magabiztosságában, határozottságában társra is akad kedvenc állatkája személyében. Flap, a kis kedvence mindig ott van mellette.  Az Enchantimals című mese szereplője és kedvence igazán feltűnő párost alkot.  Lila-türkiz színekben pompázik, ez által igazán fenséges a megjelenése. Hosszú lila haja koronával van rögzítve. Küllemében és belső tulajdonságait tekintve egyaránt jellegzetesen pávára hasonlít. A páva, Flap hű társa Patternek a kalandokban. Enchantimals egy különleges hely, ahol a barátok az egyensúly és a béke megteremtését tűzték ki célul, hiszen a "Törődés a Mindenünk", ennek érdekében cselekednek, s ez számos kalandba sodorja őket. A jó barátságban lévő tini lányok különleges kapcsolatban vannak kedvenceikkel. Hasonlítanak egymásra. Játszd el Patter és a többi baba segítségével történeteiket, és találj ki újakat. Patter  és Flap, pávaként élik életüket, a világot ennek megfelelően szemlélik. Mindig hangot adnak véleményüknek, és énekelnek is ha kell. Enchantimals Patter páva baba 15 cm magas, végtagjai mozgathatóak, hosszú haja formázható. A csomag része Flap, a páva. Méret:  21,5x23x5,5 cm Gyártó: Mattel Ajánlott: 4 éves kortól
Adatok
sku:
DVH87/FXM 74
Gyártói Cikkszám:
DVH87/FXM74
Cikkszám:
DVH87/FXM 74
Cikkszám:
DVH87-FXM_74
Hasonló termékek