Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Fa vonat szett színes építőkockákkal
Fa vonat szett színes építőkockákkal
4 990 Ft

Fa vonat szett színes építőkockákkal

A gyermekek számára nagyon fontosak a készségfejlesztő játékok, hiszen ezekkel rengeteget fejlődhetnek, miközben játéknak élik meg ezt. Ehhez most egy fa vonatszettet hoztunk el gyermekednek, mely gurulós kerekeket kapott, valamint elején egy zsinór is megtalálhaó, mellyel húzni tudja majd maga után a vonatot.

A vonat tárolós vagonokat kapott, melyekben színes építőkockák találhatóak meg. Ezekkel az építőkockákkal sokat fejlődhet kézügyessége és mozgása is ösztönzi majd őt a játék.

Szerezd be számára és már kezdődhet is a játék.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
4 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

A gyermekek számára nagyon fontosak a készségfejlesztő játékok, hiszen ezekkel rengeteget fejlődhetnek, miközben játéknak élik meg ezt. Ehhez most egy fa vonatszettet hoztunk el gyermekednek, mely gurulós kerekeket kapott, valamint elején egy zsinór is megtalálhaó, mellyel húzni tudja majd maga után a vonatot. A vonat tárolós vagonokat kapott, melyekben színes építőkockák találhatóak meg. Ezekkel az építőkockákkal sokat fejlődhet kézügyessége és mozgása is ösztönzi majd őt a játék. Szerezd be számára és már kezdődhet is a játék.

Adatok
Gyártói Cikkszám:
MKL089816
Cikkszám:
MKL 089816
Cikkszám:
MKL_089816
Hasonló termékek