Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Farm Adventure játékszett
Farm Adventure játékszett
16 990 Ft

Farm Adventure játékszett

Ez a színes, vidám farmos játékszett nagy kedvence lesz azoknak a gyerekeknek, akik rajongnak a tanyákért. A csomagban található egy épület, egy malom, járművek, állatok... És persze sok-sok olyan funkció is fellelhető, amely még szórakoztatóbbá teszi a játékot - például működő malomlapátok, lift, kihúzható platform az állatoknak, csapóajtó... A siló szénabálákat adagol, amikor elhalad mellette a rámpán egy jármű. A készletet egy bikafej teszi egyedivé, amely világít és hangokat ad, amikor az autók rámpaként használják.
Összerakott méret: 18 x 52 x 23 cm

Tartalom: Gazdasági épület, bikafej, jármű csúszda, siló, szélmalom, lift, garázs, kihúzható platform, ajtó csapóajtóval, 2 db fémből készült jármű (traktor és pótkocsis kisteherautó), 4 db állatfigura (tehén, ló, kos, disznó, kutya), 3 bála széna A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
16 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 340 Ft
Részletek
Ez a színes, vidám farmos játékszett nagy kedvence lesz azoknak a gyerekeknek, akik rajongnak a tanyákért. A csomagban található egy épület, egy malom, járművek, állatok... És persze sok-sok olyan funkció is fellelhető, amely még szórakoztatóbbá teszi a játékot - például működő malomlapátok, lift, kihúzható platform az állatoknak, csapóajtó... A siló szénabálákat adagol, amikor elhalad mellette a rámpán egy jármű. A készletet egy bikafej teszi egyedivé, amely világít és hangokat ad, amikor az autók rámpaként használják. Összerakott méret: 18 x 52 x 23 cm Tartalom: Gazdasági épület, bikafej, jármű csúszda, siló, szélmalom, lift, garázs, kihúzható platform, ajtó csapóajtóval, 2 db fémből készült jármű (traktor és pótkocsis kisteherautó), 4 db állatfigura (tehén, ló, kos, disznó, kutya), 3 bála széna A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban. Kor: 3+
Adatok
sku:
203739003
Gyártó:
SimbaToys
Gyártói Cikkszám:
203739003
Cikkszám:
203739003
Hasonló termékek