Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Fedőnevek négyszemközt társasjáték
Fedőnevek négyszemközt társasjáték
6 590 Ft

Fedőnevek négyszemközt társasjáték

A Fedőnevek társasjáték aligha sorul bemutatásra, hiszen egy rendkívül egyszerű sémán alapuló, de nagyon jó játék, ami leginkább a partijátékok közé illeszkedik be. A négyszemközt változatban két játékos dolgozik egy titkos küldetésen. A feladat, kapcsolatba lépni 15 ügynökkel úgy, hogy közben el kell kerülni az ellenséges bérgyilkosokat. Az egyik játékos ismeri az ügynököket, akikkel a másik játékos biztonságban találkozhat. Csak egyszavas célzásokkal lehet utalni a megfelelő ügynökökre, egyszerre akár több szóra is az asztalon, hogy egymást a keresett ügynökökhöz irányítsátok, mielőtt kifuttok az időből.
A Fedőnevek: Négyszemközt egy kooperatív játék kettő játékos vagy két csapat részére. Önállóan játszható, nem szükséges hozzá más Fedőnevek játék, azonban a Négyszemközt játék kártyáit használhatod a hagyományos Fedőnevek játékban is!

Tartalma:
– 200 kártya 400 szóval, amely használható az eredeti Fedőnevek játékhoz
– 15 zöld ügynökkártya a kooperatív játékhoz
– 100 Négyszemközt kulcskártya
– 11 időzítő jelző
– 1 bérgyilkos kártya
– 1 küldetés térkép
– 1 kártyaállvány
– 1 szabálykönyv

Játékosok száma 2 fő
Játékidő kb. 20–40 perc

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
6 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 132 Ft
Részletek

A Fedőnevek társasjáték aligha sorul bemutatásra, hiszen egy rendkívül egyszerű sémán alapuló, de nagyon jó játék, ami leginkább a partijátékok közé illeszkedik be. A négyszemközt változatban két játékos dolgozik egy titkos küldetésen. A feladat, kapcsolatba lépni 15 ügynökkel úgy, hogy közben el kell kerülni az ellenséges bérgyilkosokat. Az egyik játékos ismeri az ügynököket, akikkel a másik játékos biztonságban találkozhat. Csak egyszavas célzásokkal lehet utalni a megfelelő ügynökökre, egyszerre akár több szóra is az asztalon, hogy egymást a keresett ügynökökhöz irányítsátok, mielőtt kifuttok az időből. A Fedőnevek: Négyszemközt egy kooperatív játék kettő játékos vagy két csapat részére. Önállóan játszható, nem szükséges hozzá más Fedőnevek játék, azonban a Négyszemközt játék kártyáit használhatod a hagyományos Fedőnevek játékban is! Tartalma: – 200 kártya 400 szóval, amely használható az eredeti Fedőnevek játékhoz – 15 zöld ügynökkártya a kooperatív játékhoz – 100 Négyszemközt kulcskártya – 11 időzítő jelző – 1 bérgyilkos kártya – 1 küldetés térkép – 1 kártyaállvány – 1 szabálykönyv Játékosok száma 2 fő Játékidő kb. 20–40 perc Kor: 10+

Adatok
sku:
CZE32258
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
CZE32258
Cikkszám:
CZE32258
Hasonló termékek