Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Fesztáv társasjáték
Fesztáv társasjáték
21 990 Ft

Fesztáv társasjáték

A Fesztáv egy könnyen tanulható és izgalmas játék, ami remek választás igazi madárrajongók, kutatók, madár megfigyelők, ornitológusok és gyűjtők számára, akik megpróbálják felkutatni és madárházukba csábítani a legszebb példányokat.

Minden madár tovább bővíti a játékos élőhelyei egyikének hatalmas kombinációs láncát, vagyis a felhasználható akciókat. Ezek az élőhelyek a növekedés számos kulcsfontosságú tényezőjére koncentrálnak. A madáretető formájú kockatorony eledelkockáinak segítségével szerezhetnek a játékosok eledeljelzőket. Tojásokat rakhatnak a változatos színű tojásfigurákat felhasználva. Illetve húzhatnak a száznál is több egyedi madárkártyából, és kijátszhatják őket. Az a játékos győz, aki a legtöbb pontot gyűjti a madarakkal, a bónuszkártyákkal, a játék végi célokkal, tojásokkal, elraktározott eledelekkel és madárrajt alkotó példányokkal.

A Fesztáv egy könnyen tanulható társasjáték, legfeljebb 1-5 játékos részére, azonban ennek ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni, ugyanis a játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés és a kockadobás mechanizmusokra.

Tartalma:
– 170 egyedi madár kártya
– 26 bónusz kártya
– 16 automata kártya
– 103 eledelkocka
– 75 tojásfigura
– 5 egyedi fa dobókocka
– 5 játékos tábla
– 1 madáretető kockatorony
– kétrészes játéktálca
– 1 cél szőnyeg
– 8 céllapka
– 1 kezdőjátékos jelölő
– 40 akciókocka (játékosonként 8)
– 4 átlátszó plasztik erőforrás konténer
– 1 pontozófüzet (50 lap)
– 3 szabálykönyv (alap, automata és függelék)

Játékosok száma 1–5 fő
Játékidő kb. 40–70 perc

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
21 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 440 Ft
Részletek

A Fesztáv egy könnyen tanulható és izgalmas játék, ami remek választás igazi madárrajongók, kutatók, madár megfigyelők, ornitológusok és gyűjtők számára, akik megpróbálják felkutatni és madárházukba csábítani a legszebb példányokat. Minden madár tovább bővíti a játékos élőhelyei egyikének hatalmas kombinációs láncát, vagyis a felhasználható akciókat. Ezek az élőhelyek a növekedés számos kulcsfontosságú tényezőjére koncentrálnak. A madáretető formájú kockatorony eledelkockáinak segítségével szerezhetnek a játékosok eledeljelzőket. Tojásokat rakhatnak a változatos színű tojásfigurákat felhasználva. Illetve húzhatnak a száznál is több egyedi madárkártyából, és kijátszhatják őket. Az a játékos győz, aki a legtöbb pontot gyűjti a madarakkal, a bónuszkártyákkal, a játék végi célokkal, tojásokkal, elraktározott eledelekkel és madárrajt alkotó példányokkal. A Fesztáv egy könnyen tanulható társasjáték, legfeljebb 1-5 játékos részére, azonban ennek ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni, ugyanis a játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés és a kockadobás mechanizmusokra. Tartalma: – 170 egyedi madár kártya – 26 bónusz kártya – 16 automata kártya – 103 eledelkocka – 75 tojásfigura – 5 egyedi fa dobókocka – 5 játékos tábla – 1 madáretető kockatorony – kétrészes játéktálca – 1 cél szőnyeg – 8 céllapka – 1 kezdőjátékos jelölő – 40 akciókocka (játékosonként 8) – 4 átlátszó plasztik erőforrás konténer – 1 pontozófüzet (50 lap) – 3 szabálykönyv (alap, automata és függelék) Játékosok száma 1–5 fő Játékidő kb. 40–70 perc Kor: 10+

Adatok
sku:
950968
Gyártó:
DeltaVision
Gyártói Cikkszám:
950968
Cikkszám:
950968
Hasonló termékek