Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Fisher-Price Little People - Építkezés
Fisher-Price Little People - Építkezés
21 540 Ft

Fisher-Price Little People - Építkezés

Az építkezés jó móka! A Little People építkezés pályaszettben az apró kezekhez illeszkedő gépek segítenek megvalósítani a képzeletbeli terveket. A gyerekek betölthetik, szállíthatják és kiönthetik a kőtömböket. Található benne forgó daru, működő lift, egy billenős teherautó és két építőmunkás szakember. A játékot a zene és a mókás hangok teszik még izgalmasabbá.

Csomagolási méret: 49 x 14 x 34 cm

Tartalom: 1 db játékpálya 2 db figura 2 db kőtömb 1 db teherautó A játék elemmel működik (2 X AA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
21 540 Ft
A vásárlás után járó pontok: 431 Ft
Részletek
Az építkezés jó móka! A Little People építkezés pályaszettben az apró kezekhez illeszkedő gépek segítenek megvalósítani a képzeletbeli terveket. A gyerekek betölthetik, szállíthatják és kiönthetik a kőtömböket. Található benne forgó daru, működő lift, egy billenős teherautó és két építőmunkás szakember. A játékot a zene és a mókás hangok teszik még izgalmasabbá. Csomagolási méret: 49 x 14 x 34 cm Tartalom: 1 db játékpálya 2 db figura 2 db kőtömb 1 db teherautó A játék elemmel működik (2 X AA). Az elemeket megtalálod a csomagban. Kor: 1+
Adatok
sku:
HCJ64
Gyártó:
MATTEL
Gyártói Cikkszám:
HCJ64
Cikkszám:
HCJ64
Hasonló termékek