Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Geomag 35 db-os mágneses építő szett
Geomag 35 db-os mágneses építő szett
6 820 Ft

Geomag 35 db-os mágneses építő szett

 Geomag Color 35 db A Geomag Color mágneses építőjáték színes, biztonságos és szupererős mágnesei sok-sok órányi játékkal, tervezéssel, építéssel várnak mindenkit! Építs kedved szerint, használd a fantáziád, hisz a lehetőségek száma végtelen! A Geomag Color mágneses építőjáték különleges színű, csillogós vagy sötétben világító rúdjaival és paneleivel igazán egyedi alakzatokat és épületeket hozhatsz létre! A Geomag Color mágneses építőjáték 35 db építőelemet tartalmaz. A terméket 3 éves kortól ajánljuk.

Mit tartalmaz a csomag? 

  • 16 db különböző színű mágneses rúd
  • 18 db mágneses golyó
  • 1 db színes műanyag panel
     

A csomag méretei:

  • 25,4 x 20,32 x 20,32 cm
  • Súlya: 0,45 kg
     

A Geomag mágneses építőjátékról általánosanA Geomag egy svájci minőségű mágneses építőjáték, amely 2015-ben elnyerte az Ország Játéka címet. A Geomag Color biztonságos és szupererős mágnesei sok-sok órányi játékkal, tervezéssel, építéssel várnak mindenkit! Építs épületeket vagy állatokat, amiket, akár ki is állíthatsz a szobádban. Az új fekete-fehér szettekkel igazán különleges, egyedi alakzatokat hozhatsz létre!Játsszátok párban – Ki tud bonyolultabb, magasabb térbeli alakzatot alkotni? Játékossága mellett fejleszti kreativitásod, kézügyességed, képzelőerőd.  Sajátítsd el játszva a mágnesesség tudományát. Kombináld a különböző szetteket, így még izgalmasabb modelleket megépítve. A Geomag építőjáték szettjei kompatibilisek egymással, így, ha minél több készlet lapul a játékosdobozban, annál nagyobb és menőbb épületek, járművek és különleges formák építhetőek fel.

Raktár/Szállítás
jászberényi boltunkban/szállítás: 1 munkanap
6 820 Ft
A vásárlás után járó pontok: 136 Ft
Részletek

 Geomag Color 35 db A Geomag Color mágneses építőjáték színes, biztonságos és szupererős mágnesei sok-sok órányi játékkal, tervezéssel, építéssel várnak mindenkit! Építs kedved szerint, használd a fantáziád, hisz a lehetőségek száma végtelen! A Geomag Color mágneses építőjáték különleges színű, csillogós vagy sötétben világító rúdjaival és paneleivel igazán egyedi alakzatokat és épületeket hozhatsz létre! A Geomag Color mágneses építőjáték 35 db építőelemet tartalmaz. A terméket 3 éves kortól ajánljuk. Mit tartalmaz a csomag?  16 db különböző színű mágneses rúd 18 db mágneses golyó 1 db színes műanyag panel   A csomag méretei: 25,4 x 20,32 x 20,32 cm Súlya: 0,45 kg   A Geomag mágneses építőjátékról általánosanA Geomag egy svájci minőségű mágneses építőjáték, amely 2015-ben elnyerte az Ország Játéka címet. A Geomag Color biztonságos és szupererős mágnesei sok-sok órányi játékkal, tervezéssel, építéssel várnak mindenkit! Építs épületeket vagy állatokat, amiket, akár ki is állíthatsz a szobádban. Az új fekete-fehér szettekkel igazán különleges, egyedi alakzatokat hozhatsz létre!Játsszátok párban – Ki tud bonyolultabb, magasabb térbeli alakzatot alkotni? Játékossága mellett fejleszti kreativitásod, kézügyességed, képzelőerőd.  Sajátítsd el játszva a mágnesesség tudományát. Kombináld a különböző szetteket, így még izgalmasabb modelleket megépítve. A Geomag építőjáték szettjei kompatibilisek egymással, így, ha minél több készlet lapul a játékosdobozban, annál nagyobb és menőbb épületek, járművek és különleges formák építhetőek fel.

Adatok
sku:
20GMG00261
Gyártói Cikkszám:
20GMG00261
Cikkszám:
20GMG00261
Hasonló termékek