Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

GEOMAG Green Line Classic 60 db-os mágneses építőjáték
GEOMAG Green Line Classic 60 db-os mágneses építőjáték
14 850 Ft

GEOMAG Green Line Classic 60 db-os mágneses építőjáték

A dobozban található játék a már jól ismert acél gömbök és a mágneses rudakból tevődik össze. A mágnesek erőssége kiváló - erősebbek, mint valaha, a dobozban található elemekből bármilyen 3 dimenziós alkotás létrehozható. A termékek előállítása során eddig is hangsúlyt fektettek a környezettudatos gyártásra 100%-ban megújuló energiaforrások igénybe vételével.

A kiváló svájci minőségnek köszönhetően a játékélmény is minőségi pillanatokat hoz el számunkra. Válaszd te is a Geomag Green termékek egyikét, hogy velünk együtt figyelhess oda környezetünkre!

A doboz tartalma:

  • 28 db mágneses rúd
  • 28 db acél golyó
  • 2 db négyzet alakú panel
  • 2 db ötszögletű panel

A csomagolás mérete: 32 x 21 x 5 cm, a Geomag Classic 60 db-os mágneses építőjátékot 3 éves kortól ajánljuk.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
14 850 Ft
A vásárlás után járó pontok: 297 Ft
Részletek
A dobozban található játék a már jól ismert acél gömbök és a mágneses rudakból tevődik össze. A mágnesek erőssége kiváló - erősebbek, mint valaha, a dobozban található elemekből bármilyen 3 dimenziós alkotás létrehozható. A termékek előállítása során eddig is hangsúlyt fektettek a környezettudatos gyártásra 100%-ban megújuló energiaforrások igénybe vételével. A kiváló svájci minőségnek köszönhetően a játékélmény is minőségi pillanatokat hoz el számunkra. Válaszd te is a Geomag Green termékek egyikét, hogy velünk együtt figyelhess oda környezetünkre! A doboz tartalma: 28 db mágneses rúd 28 db acél golyó 2 db négyzet alakú panel 2 db ötszögletű panel A csomagolás mérete: 32 x 21 x 5 cm, a Geomag Classic 60 db-os mágneses építőjátékot 3 éves kortól ajánljuk.
Adatok
sku:
20GM00275
Gyártói Cikkszám:
20GM00275
Cikkszám:
20GM00275
Hasonló termékek