Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Grabolo 3D társasjáték
Grabolo 3D társasjáték
5 050 Ft

Grabolo 3D társasjáték

A Grabolo társasjáték most egy új formában még izgalmasabb és pörgősebb játékmenettel várja a játékosokat. A 3D változatban hat különféle formát találunk, hat különféle színben. A játék során dobni kell a kockával, hogy kiderüljön, hogy melyik formát milyen színben kell kigyűjteni.

A játékot természetesen az a játékos nyeri akinek a legjobb a megfigyelő készsége és a keze is elég gyors, hogy begyűjtse az ellenfelek orra elől a megfelelő figurákat. A szabályok egyszerűek a játék gyors és pörgős pont amilyet a gyerekek szeretnek.

Jellemzők:
- Színes fa figurák
- Fém tárolódoboz
- Két speciális dobókocka
- Magyar nyelvű játékszabály

Játékosok száma 2-4 fő
Játékidő kb 8-10 perc

A Grabolo 3D társasjáték 4 éves kortól ajánlott.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
5 050 Ft
A vásárlás után járó pontok: 101 Ft
Részletek

A Grabolo társasjáték most egy új formában még izgalmasabb és pörgősebb játékmenettel várja a játékosokat. A 3D változatban hat különféle formát találunk, hat különféle színben. A játék során dobni kell a kockával, hogy kiderüljön, hogy melyik formát milyen színben kell kigyűjteni. A játékot természetesen az a játékos nyeri akinek a legjobb a megfigyelő készsége és a keze is elég gyors, hogy begyűjtse az ellenfelek orra elől a megfelelő figurákat. A szabályok egyszerűek a játék gyors és pörgős pont amilyet a gyerekek szeretnek. Jellemzők: - Színes fa figurák - Fém tárolódoboz - Két speciális dobókocka - Magyar nyelvű játékszabály Játékosok száma 2-4 fő Játékidő kb 8-10 perc A Grabolo 3D társasjáték 4 éves kortól ajánlott.

Adatok
sku:
G006
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
G006
Cikkszám:
G006
Hasonló termékek