Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Harry Potter: Igaz vagy Hamis? társasjáték
Harry Potter: Igaz vagy Hamis? társasjáték
10 720 Ft

Harry Potter: Igaz vagy Hamis? társasjáték

A Harry Potter Igaz vagy Hamis társasjátékkal a varázslóvilág szerelmesei tehetik próbára az ismereteiket egy izgalmas kvízjátékban. Vajon ki lesz a legpengébb? A játékosok a 4 Roxfort Ház színeiben mérettethetik meg magukat. Na de ki lesz a befutó? Griffendél? Mardekár? Hugrabug? Hollóhát? Jó kérdés... A játékban nem kevesebb, mint 1000 Harry Potter univerzummal kapcsolatos állítás található, amelyről a játékosoknak kell eldönteniük, hogy igazak-e vagy hamisak. Ha a válasz jó, pontokat nyernek, ha viszont rossz, pontlevonást kapnak.
A játékot kezdő és profi szinten is lehet játszani. Egyszerre maximum 4 fő játszhat, de akár egyedül is lehet gyakorolni.
Kié lesz a Házkupa?
A játékidő kb. 20 perc.
Teszteljétek roxforti tudásotokat baráti vagy családi körben, és döntsétek el ki a legnagyobb Harry Potter rajongó, vagy éppen ki az, aki a legjobban figyel a részletekre.

Tartalom: A játék elemmel működik (3 db AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
10 720 Ft
A vásárlás után járó pontok: 214 Ft
Részletek

A Harry Potter Igaz vagy Hamis társasjátékkal a varázslóvilág szerelmesei tehetik próbára az ismereteiket egy izgalmas kvízjátékban. Vajon ki lesz a legpengébb? A játékosok a 4 Roxfort Ház színeiben mérettethetik meg magukat. Na de ki lesz a befutó? Griffendél? Mardekár? Hugrabug? Hollóhát? Jó kérdés... A játékban nem kevesebb, mint 1000 Harry Potter univerzummal kapcsolatos állítás található, amelyről a játékosoknak kell eldönteniük, hogy igazak-e vagy hamisak. Ha a válasz jó, pontokat nyernek, ha viszont rossz, pontlevonást kapnak. A játékot kezdő és profi szinten is lehet játszani. Egyszerre maximum 4 fő játszhat, de akár egyedül is lehet gyakorolni. Kié lesz a Házkupa? A játékidő kb. 20 perc. Teszteljétek roxforti tudásotokat baráti vagy családi körben, és döntsétek el ki a legnagyobb Harry Potter rajongó, vagy éppen ki az, aki a legjobban figyel a részletekre. Tartalom: A játék elemmel működik (3 db AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban. Kor: 8+

Adatok
sku:
4520111
Gyártó:
FlairToys
Gyártói Cikkszám:
4520111
Cikkszám:
4520111
Hasonló termékek