Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Hatchimals: Repülő kristály Pixies - rózsaszin
Hatchimals: Repülő kristály Pixies - rózsaszin
15 800 Ft

Hatchimals: Repülő kristály Pixies - rózsaszin

Bemutatjuk a Hatchimals Repülő Pixiket! Most először, a gyerekek képesek lesznek varázslattal CSILLAGTÁNCRA bírni a tündéreket! Miután kikeltették a Pixiet, meg kell tanítani csillagtáncolni. Varázslatoddal igazából képes lesz repülni,és ezután a kislányok saját tündérerejükkel táncoltathatják őt a levegőben.

Játék menete: Kelts ki egy kristályos Pixiet Tanítsd meg csillagtáncolni!

Varázsold a levegőbe SAJÁT tündérerőddel! 2 VADIÚJ Pixiest fedezhetsz fel! A játék elemmel működik (Beépített akkumulátora van, amit USB kábellel lehet tölteni.). Az elemeket megtalálod a csomagban.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
15 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 316 Ft
Részletek
Bemutatjuk a Hatchimals Repülő Pixiket! Most először, a gyerekek képesek lesznek varázslattal CSILLAGTÁNCRA bírni a tündéreket! Miután kikeltették a Pixiet, meg kell tanítani csillagtáncolni. Varázslatoddal igazából képes lesz repülni,és ezután a kislányok saját tündérerejükkel táncoltathatják őt a levegőben. Játék menete: Kelts ki egy kristályos Pixiet Tanítsd meg csillagtáncolni! Varázsold a levegőbe SAJÁT tündérerőddel! 2 VADIÚJ Pixiest fedezhetsz fel! A játék elemmel működik (Beépített akkumulátora van, amit USB kábellel lehet tölteni.). Az elemeket megtalálod a csomagban.
Adatok
sku:
6059523
Gyártó:
SpinMaster
Gyártói Cikkszám:
6059523
Cikkszám:
6059523
Hasonló termékek