Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Undi Guszti társasjáték
Undi Guszti társasjáték
11 700 Ft

Undi Guszti társasjáték

Legújabb szórakoztató családi társasjáték

Most Te is megtudhatod mi jár Undi Guszti fejében, hiszen ebben az izgalmas társasjátékban szó szerint belemászhatsz a gondolataiba. A játékosoknak a kihúzott kártyán szereplő tárgyat kell megtalálniuk Undi Guszti fejében, ami izgalmas kihívás lesz, mert itt egyszerre kell turkálnia mindenkinek.

A gyorsaság számít: azaz ki tudja a legsebesebben kivenni a hatalmas, mókás Guszti fejből a felhúzott kártyán lévő undi tárgyat.

Ha meguntad a tárgyakat, bővítheted saját fantáziád szerint, keress undi dolgokat, tedd be a többi közé és rajzold fel az üres kártyalapokra!

Máris indulhat a turkálás!

A szett tartalma:

  • Undi Guszti játékelem
  • 15db Undi tárgy
  • 24db Játékkártya
  • Játékszabály

Tulajdonságok:

  • Játékosok száma: 2-4 fő
  • Játékidő: kb. 15 perc
  • Méret: 41x26x6,5 cm
  • Ajánlott: 3 éves kortól
Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
11 700 Ft
A vásárlás után járó pontok: 234 Ft
Részletek

Legújabb szórakoztató családi társasjáték Most Te is megtudhatod mi jár Undi Guszti fejében, hiszen ebben az izgalmas társasjátékban szó szerint belemászhatsz a gondolataiba. A játékosoknak a kihúzott kártyán szereplő tárgyat kell megtalálniuk Undi Guszti fejében, ami izgalmas kihívás lesz, mert itt egyszerre kell turkálnia mindenkinek. A gyorsaság számít: azaz ki tudja a legsebesebben kivenni a hatalmas, mókás Guszti fejből a felhúzott kártyán lévő undi tárgyat. Ha meguntad a tárgyakat, bővítheted saját fantáziád szerint, keress undi dolgokat, tedd be a többi közé és rajzold fel az üres kártyalapokra! Máris indulhat a turkálás! A szett tartalma: Undi Guszti játékelem 15db Undi tárgy 24db Játékkártya Játékszabály Tulajdonságok: Játékosok száma: 2-4 fő Játékidő: kb. 15 perc Méret: 41x26x6,5 cm Ajánlott: 3 éves kortól

Adatok
sku:
9850
Gyártó:
IMCToys
Gyártói Cikkszám:
9850
Cikkszám:
J27032
Hasonló termékek