Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Irány a dicsőség! társasjáték
Irány a dicsőség! társasjáték
10 250 Ft

Irány a dicsőség! társasjáték

Hősies csaták, feledésbe soha nem merülő hőstettek, súlyos kincses ládák, messzi, különleges tájak – melyik hős ne vágyna ezekre? Az Irány a dicsőség társasjátékban a játékosok éppen ilyen dolgok előtt állnak majd, de vajon merre induljanak, hogy ezeket megkapják?! Lehet belőlünk harcos, vagy fejleszthetjük a varázstudományunkat. A játékosok karakterei az új kalandokért pénzzel és varázsitallal fizethetnek, és dicsőségpontokat kaphatnak értük, vagy fejleszthetik velük harci tudásukat és mágikus képességüket. De okosan kell dönteni: minden körben a nyolc lehetőség közül egyszerre választanak a vetélytársak, így előfordulhat, hogy ketten (vagy akár többen) ugyanazt szeretnék megszerezni.

Gyertek velünk, tervezzétek meg a hősötök útját, gyűjtsetek kulcsokat és nyissátok ki velük a kincses ládákat – és ne felejtsétek: nem a legerősebb harcos vagy a legnagyobb mágus lesz a biztos győztes!

A játékot a jellegzetes stílusú, híres társasjáték-illusztrátor Miguel Coimbra rajzolta, akinek a nevéhez fűződik a 7 csoda és a Small World is, így a kiváló minőség és a nagyszerű játékélmény egy tetszetős megjelenéssel párosul.

Tartalma:
74 kalandlapka
1 kétoldalas kalandtábla
40 választás kártya
2 kétoldalas dobópaklilapka
5 zászló
18 harci jelölő
18 varázslat jelölő
1 kezdőjátékos jelölő
4 gyűjtemény jelölő
35 pénz jelző
35 varázsfőzet jelző
85 tekintély jelző
30 kulcs jelző

Játékosok száma 2–5 fő
Játékidő kb. 45 perc

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
10 250 Ft
A vásárlás után járó pontok: 205 Ft
Részletek
Hősies csaták, feledésbe soha nem merülő hőstettek, súlyos kincses ládák, messzi, különleges tájak – melyik hős ne vágyna ezekre? Az Irány a dicsőség társasjátékban a játékosok éppen ilyen dolgok előtt állnak majd, de vajon merre induljanak, hogy ezeket megkapják?! Lehet belőlünk harcos, vagy fejleszthetjük a varázstudományunkat. A játékosok karakterei az új kalandokért pénzzel és varázsitallal fizethetnek, és dicsőségpontokat kaphatnak értük, vagy fejleszthetik velük harci tudásukat és mágikus képességüket. De okosan kell dönteni: minden körben a nyolc lehetőség közül egyszerre választanak a vetélytársak, így előfordulhat, hogy ketten (vagy akár többen) ugyanazt szeretnék megszerezni. Gyertek velünk, tervezzétek meg a hősötök útját, gyűjtsetek kulcsokat és nyissátok ki velük a kincses ládákat – és ne felejtsétek: nem a legerősebb harcos vagy a legnagyobb mágus lesz a biztos győztes! A játékot a jellegzetes stílusú, híres társasjáték-illusztrátor Miguel Coimbra rajzolta, akinek a nevéhez fűződik a 7 csoda és a Small World is, így a kiváló minőség és a nagyszerű játékélmény egy tetszetős megjelenéssel párosul. Tartalma: 74 kalandlapka 1 kétoldalas kalandtábla 40 választás kártya 2 kétoldalas dobópaklilapka 5 zászló 18 harci jelölő 18 varázslat jelölő 1 kezdőjátékos jelölő 4 gyűjtemény jelölő 35 pénz jelző 35 varázsfőzet jelző 85 tekintély jelző 30 kulcs jelző Játékosok száma 2–5 fő Játékidő kb. 45 perc Kor: 10+
Adatok
sku:
ANK10001
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
ANK10001
Cikkszám:
ANK10001
Hasonló termékek