Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

JADA TOYS- Harry Potter fémfigurák
JADA TOYS- Harry Potter fémfigurák
3 000 Ft

JADA TOYS- Harry Potter fémfigurák

A fantasztikus könyvekért és filmekért rajongó gyerekek egy nagyon különleges figura csomaggal egészíthetik ki gyűjteményüket a Harry Potter figura szett segítségével. A csomagban a méltán híres Harry Potter című könyv és filmsorozat fontos szereplői találhatóak meg vagyis: Harry Potter, Albus Dumbledore, Draco Malfoy, Professzor McGonagall és Marcus Flint. A mini figurák mindegyike roppant aprólékos kidolgozással készült, így megszólalásig hasonlítanak a filmbéli társaikra. Az elkészítésük során fém került felhasználásra, így a gyerekek hosszú időn át használhatják majd a készletet kedvenc jeleneteik felidézésére vagy új, még izgalmasabb jelentek kitalálására. A figurák mérete kb. 4 cm. A csomagolás mérete kb. 19,5 x 7 x 3 cm.

Így is ismerheti: Jada Harry Potter nano fémfigura szett A kviddics kupa 5 db os, JadaHarryPotternanofémfiguraszettAkviddicskupa5dbos, Jada Harry Potter nano fémfigura szett A kviddics kupa (5 db os), JadaHarryPotternanofémfiguraszett-Akviddicskupa5db-os, Jada Harry Potter nano fémfigura szett - A kviddics kupa (5 db os)

Raktár/Szállítás
jászberényi boltunkban/szállítás: 1 munkanap
3 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Részletek

A fantasztikus könyvekért és filmekért rajongó gyerekek egy nagyon különleges figura csomaggal egészíthetik ki gyűjteményüket a Harry Potter figura szett segítségével. A csomagban a méltán híres Harry Potter című könyv és filmsorozat fontos szereplői találhatóak meg vagyis: Harry Potter, Albus Dumbledore, Draco Malfoy, Professzor McGonagall és Marcus Flint. A mini figurák mindegyike roppant aprólékos kidolgozással készült, így megszólalásig hasonlítanak a filmbéli társaikra. Az elkészítésük során fém került felhasználásra, így a gyerekek hosszú időn át használhatják majd a készletet kedvenc jeleneteik felidézésére vagy új, még izgalmasabb jelentek kitalálására. A figurák mérete kb. 4 cm. A csomagolás mérete kb. 19,5 x 7 x 3 cm. Így is ismerheti: Jada Harry Potter nano fémfigura szett A kviddics kupa 5 db os, JadaHarryPotternanofémfiguraszettAkviddicskupa5dbos, Jada Harry Potter nano fémfigura szett A kviddics kupa (5 db os), JadaHarryPotternanofémfiguraszett-Akviddicskupa5db-os, Jada Harry Potter nano fémfigura szett - A kviddics kupa (5 db os)

Adatok
sku:
253180002
Gyártói Cikkszám:
253180002
Cikkszám:
253180004
Hasonló termékek