Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Játékos utazás a Föld körül gyermekeknek oktató játék - Noris
Játékos utazás a Föld körül gyermekeknek oktató játék - Noris
6 300 Ft

Játékos utazás a Föld körül gyermekeknek oktató játék - Noris

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
6 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 126 Ft
Részletek

Vidám és tanulságos Föld körüli utazás illusztrált kérdés- és válaszkártyákkal. Hol áll az Eiffel-torony? Hol élnek a jegesmedvék? Hol állnak a híres piramisok? Kérdések, amelyeket minden gyermek feltesz magának. Kérdések, amelyekre ez a játék igazán szemléletes válaszokat ad. Híres építményekhez, fontos városokhoz, országokhoz, népek szokásaihoz és népviseletéhez kapcsolódó kérdések.

A játék tartalmaz egy gyermekek számára rajzolt nagyméretű világtérképet: a kontinensek különböző színekkel vannak jelölve, a legfontosabb országok és néhány nagyváros is megtalálható rajta igényes illusztrációkkal kiegészítve. A térkép szélén található nemzeti lobogókkal is megismerkedhetnek a gyermekek. A gyakorlást a játéktábla hátsó oldala szolgálja. Magához a játékhoz a játéktábla elejét használjuk, mert itt a keresett országok neve helyett csak számokat találhatunk.

A 110 kártyán lévő színes illusztrációk segítségével a gyermekek fontos dolgokat láthatnak a világ minden részéből, de természetesen csak olyanokat, amelyek a gyerekek számára érdekesek. Azután pedig mindig jön az országot firtató kérdés. Ki találja meg a kérdéses országot a világtérképen? Azonnali ellenőrzésképpen fordítsuk meg a kártyát. Ezen az oldalon további érdekességeket is megtudhatunk az adott országról. Ez azoknak a gyerekeknek készült, akik még többre kíváncsiak.

Méret: 34x24 cm
Gyártó: Noris
Ajánlott: 6 éves kortól

Adatok
sku:
606071908006
Gyártó:
SimbaToys
Gyártói Cikkszám:
606071908006
Cikkszám:
606071908006
Hasonló termékek