Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Jég a résen
Jég a résen
3 190 Ft

Jég a résen

Most elválik, ki milyen halász valójában!
A játék során az egyforma vízi állatokat tartalmazó kártyákat kell minél gyorsabban megtalálni és begyűjteni. A játék végén a megszerzett kártyák száma jelenti a pontokat és akinél a legtöbb van, nyer!
A kártyákat a lék oldalukkal felfelé terítjük ki, ezt követően a játékosok sorban, egyesével fordítják képpel felfelé a kártyákat. Amint egy játékos észrevesz két vagy több kártyát, amin azonos élőlény látható, gyorsan megérinti azokat, így gyűjtheti be őket. Az eszkimó kártyák miatt néha az összes, addig felfordított kártyát vissza kell fordítani, így nem árt megjegyezni, melyik kártyán milyen állatok voltak!
Amint valaki felfordítja a jegesmedvét, a játéknak vége.
Tartalom: - 56 kétoldalú kártya
Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
3 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 64 Ft
Részletek
Most elválik, ki milyen halász valójában! A játék során az egyforma vízi állatokat tartalmazó kártyákat kell minél gyorsabban megtalálni és begyűjteni. A játék végén a megszerzett kártyák száma jelenti a pontokat és akinél a legtöbb van, nyer! A kártyákat a lék oldalukkal felfelé terítjük ki, ezt követően a játékosok sorban, egyesével fordítják képpel felfelé a kártyákat. Amint egy játékos észrevesz két vagy több kártyát, amin azonos élőlény látható, gyorsan megérinti azokat, így gyűjtheti be őket. Az eszkimó kártyák miatt néha az összes, addig felfordított kártyát vissza kell fordítani, így nem árt megjegyezni, melyik kártyán milyen állatok voltak! Amint valaki felfordítja a jegesmedvét, a játéknak vége. Tartalom: - 56 kétoldalú kártya
Adatok
Gyártói Cikkszám:
HU15675
Cikkszám:
HU15675
Hasonló termékek