Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Jóbarátok: Az interaktív kvíz társasjáték
Jóbarátok: Az interaktív kvíz társasjáték
3 190 Ft

Jóbarátok: Az interaktív kvíz társasjáték

Jóbarátok családi társasjáték különleges, videokazetta formájú konzollal, amin a Central Perk kávézó logója szerepel. Ebben az interaktív kvíz társasjátékban most ti is kipróbálhatjátok tudásotokat a népszerű sorozattal kapcsolatosan. 500 kérdés vár megválaszolásra a játékosokra!
Válasszatok karaktereket a Jóbarátok sorozat szereplői közül és indulhat az Igaz vagy Hamis játék! Azonban csak óvatosan, hiszen ha rossz választ adtok meg, akkor a Játékmester őrült feladványt ad számotokra, amit teljesítenetek kell! Az a csapat nyer, aki a legtöbb helyes választ adja a kérdésekre.

Játékidő: kb. 20 perc.
Játék mérete: 25 x 13 x 3 cm.
Csomagolás mérete: 30 x 20 x 5 cm.

Tartalom: 1 db elektronikus játék, 1 db használati útmutató. A játék elemmel működik (3 x AAA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
3 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 64 Ft
Részletek
Jóbarátok családi társasjáték különleges, videokazetta formájú konzollal, amin a Central Perk kávézó logója szerepel. Ebben az interaktív kvíz társasjátékban most ti is kipróbálhatjátok tudásotokat a népszerű sorozattal kapcsolatosan. 500 kérdés vár megválaszolásra a játékosokra! Válasszatok karaktereket a Jóbarátok sorozat szereplői közül és indulhat az Igaz vagy Hamis játék! Azonban csak óvatosan, hiszen ha rossz választ adtok meg, akkor a Játékmester őrült feladványt ad számotokra, amit teljesítenetek kell! Az a csapat nyer, aki a legtöbb helyes választ adja a kérdésekre. Játékidő: kb. 20 perc. Játék mérete: 25 x 13 x 3 cm. Csomagolás mérete: 30 x 20 x 5 cm. Tartalom: 1 db elektronikus játék, 1 db használati útmutató. A játék elemmel működik (3 x AAA). Az elemeket megtalálod a csomagban. Kor: 10+
Adatok
sku:
4521114
Gyártó:
FlairToys
Gyártói Cikkszám:
4521114
Cikkszám:
4521114
Hasonló termékek