Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Jungolino Piatnik
Jungolino Piatnik
4 500 Ft

Jungolino Piatnik

Jungolino társasjáték már 4 éves kortól élvezetes kikapcsolódást jelent. Figyelembe veszi az óvodás korosztály mozgásigényét, miközben fejleszti a csemeték emlékezőképességét. A játék már első pillantásra igazi dzsungelhangulat áraszt. Hat különböző állat képmása díszíti a csomagolást, izgatott bontogatás után az iménti említett dzsungellakók, hat ovális polifoam szőnyegen bukkannak elő. A játék tartozéka továbbá öt kis pakli kártya, melyek eltérő színnel jelzik a játékosok számára, melyik lap kihez tartozik. Két verzióban játszható a Jungolino, mindkettő mozgással összekapcsolt, memóriafejlesztő játék. Elsőként helyezzük el a polifoam lapokat egymástól néhány lépés a szőnyegen, a kártyalapokat pedig egy pakliként kezelve, jól megkeverve fordítsuk le egy közeli asztalon. Az első játékos két lapot fordíthat fel, majd olyan sorrendben kell megérintenie, esetleg ráugrania az állatok képmására, amilyen sorrendben felfordította a kártyákat. Természetesen nem pillanthat hátra, emlékeire támaszkodva kell megjelölnie az állatokat. A többi játékos a felfordított kártyák segítségével ellenőrzi a választ. Amennyiben a játékos sikerrel jár, felüthet egy újabb lapot, így a következő résztvevőnek immár három állat képmását kell megérintenie. A játék addig folytatódik, míg valaki el nem hibázza a sorrendet, ebben az esetben kiesik, új lapot nem fordíthat fel, a következő játékos teheti próbára tudását. A győzelem azé az ifjú kalandoré, aki utolsóként teljesíti hibátlanul a feladatot.     A következő játékváltozatban a polifoam lapokat szétszórjuk a szobában, vagy még jobb, ha az egész lakás terültét kihasználva, más-más helyiségbe helyezzük el őket. Minden játékos magához vesz egy tetszőleges színű pakli kártyát, majd lefordítva elhelyezi az asztalon. Ebben az esetben minden résztvevő rendelkezik a hat állat képmásával. Valamennyi játékos felfordít egy lapot, majd amilyen gyorsan csak tudja, ráhelyezi arra a polifoam szőnyegre, amelyen a kártyáján látható állat képét találja. A játék addig folytatódik, amíg az utolsó lapot el nem helyezi a megfelelő állat polifoamján. A fordulót az a játékos nyeri, aki leghamarabb végez a küldetéssel.  
Így válik egy memóriajátékból izgalmas, ugrással, futással kombinált fejlesztőjáték, mely nem csak az elmét, de az izmokat is megtornáztatja, mely elengedhetetlen az óvodás korosztály fejlődéséhez.    Játékidő: 5-30 perc, ajánlott 2-6 fő részére.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
4 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 90 Ft
Részletek

A Jungolino társasjáték már 4 éves kortól élvezetes kikapcsolódást jelent. Figyelembe veszi az óvodás korosztály mozgásigényét, miközben fejleszti a csemeték emlékezőképességét. A játék már első pillantásra igazi dzsungelhangulat áraszt. Hat különböző állat képmása díszíti a csomagolást, izgatott bontogatás után az iménti említett dzsungellakók, hat ovális polifoam szőnyegen bukkannak elő. A játék tartozéka továbbá öt kis pakli kártya, melyek eltérő színnel jelzik a játékosok számára, melyik lap kihez tartozik. Két verzióban játszható a Jungolino, mindkettő mozgással összekapcsolt, memóriafejlesztő játék. Elsőként helyezzük el a polifoam lapokat egymástól néhány lépés a szőnyegen, a kártyalapokat pedig egy pakliként kezelve, jól megkeverve fordítsuk le egy közeli asztalon. Az első játékos két lapot fordíthat fel, majd olyan sorrendben kell megérintenie, esetleg ráugrania az állatok képmására, amilyen sorrendben felfordította a kártyákat. Természetesen nem pillanthat hátra, emlékeire támaszkodva kell megjelölnie az állatokat. A többi játékos a felfordított kártyák segítségével ellenőrzi a választ. Amennyiben a játékos sikerrel jár, felüthet egy újabb lapot, így a következő résztvevőnek immár három állat képmását kell megérintenie. A játék addig folytatódik, míg valaki el nem hibázza a sorrendet, ebben az esetben kiesik, új lapot nem fordíthat fel, a következő játékos teheti próbára tudását. A győzelem azé az ifjú kalandoré, aki utolsóként teljesíti hibátlanul a feladatot.     A következő játékváltozatban a polifoam lapokat szétszórjuk a szobában, vagy még jobb, ha az egész lakás terültét kihasználva, más-más helyiségbe helyezzük el őket. Minden játékos magához vesz egy tetszőleges színű pakli kártyát, majd lefordítva elhelyezi az asztalon. Ebben az esetben minden résztvevő rendelkezik a hat állat képmásával. Valamennyi játékos felfordít egy lapot, majd amilyen gyorsan csak tudja, ráhelyezi arra a polifoam szőnyegre, amelyen a kártyáján látható állat képét találja. A játék addig folytatódik, amíg az utolsó lapot el nem helyezi a megfelelő állat polifoamján. A fordulót az a játékos nyeri, aki leghamarabb végez a küldetéssel.   Így válik egy memóriajátékból izgalmas, ugrással, futással kombinált fejlesztőjáték, mely nem csak az elmét, de az izmokat is megtornáztatja, mely elengedhetetlen az óvodás korosztály fejlődéséhez.    Játékidő: 5-30 perc, ajánlott 2-6 fő részére.

Adatok
sku:
657443
Gyártói Cikkszám:
657443
Cikkszám:
657443
Hasonló termékek