Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Junior Alias társasjáték
Junior Alias társasjáték
5 200 Ft

Junior Alias társasjáték

A Junior Alias egy rendkívül szórakoztató képleíró készségfejlesztő társasjáték ami egy igazi party társasjáték a kisebb korosztály számára. Kiváló képleíró készségfejlesztő társasjáték amit kifejezetten gyermekeknek fejlesztettek. A játék során a csapat tagjainak úgy kell körülírniuk az adott szavakat és a képeket, hogy közben nem nevezik meg a megfejtendő szót. A Junior Alias háromszáz feladvány kártyájával bőséges játékélménnyel szolgál a gyerekeknek akiknek ez által fejlődik a szókincsük és fogalmazó készségük.

Tartalma:
– Játéktábla
– 6 db bábu
– 300 db képes kártya

Játékosok száma 4+ fő.
Játékidő kb. 60 perc.A Junior Alias egy rendkívül szórakoztató képleíró készségfejlesztő társasjáték ami egy igazi party társasjáték a kisebb korosztály számára. Kiváló képleíró készségfejlesztő társasjáték amit kifejezetten gyermekeknek fejlesztettek. A játék során a csapat tagjainak úgy kell körülírniuk az adott szavakat és a képeket, hogy közben nem nevezik meg a megfejtendő szót. A Junior Alias háromszáz feladvány kártyájával bőséges játékélménnyel szolgál a gyerekeknek akiknek ez által fejlődik a szókincsük és fogalmazó készségük.

Tartalma:
– Játéktábla
– 6 db bábu
– 300 db képes kártya

Játékosok száma 4+ fő.
Játékidő kb. 60 perc.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
5 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 104 Ft
Részletek

A Junior Alias egy rendkívül szórakoztató képleíró készségfejlesztő társasjáték ami egy igazi party társasjáték a kisebb korosztály számára. Kiváló képleíró készségfejlesztő társasjáték amit kifejezetten gyermekeknek fejlesztettek. A játék során a csapat tagjainak úgy kell körülírniuk az adott szavakat és a képeket, hogy közben nem nevezik meg a megfejtendő szót. A Junior Alias háromszáz feladvány kártyájával bőséges játékélménnyel szolgál a gyerekeknek akiknek ez által fejlődik a szókincsük és fogalmazó készségük. Tartalma: – Játéktábla – 6 db bábu – 300 db képes kártya Játékosok száma 4+ fő. Játékidő kb. 60 perc. Kor: 5+

Adatok
sku:
53817R
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
53817R
Cikkszám:
53817R
Hasonló termékek