Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Konyec Konyha - Az orosz gasztrotúra társasjáték
Konyec Konyha - Az orosz gasztrotúra társasjáték
5 385 Ft

Konyec Konyha - Az orosz gasztrotúra társasjáték

Egy csapat szovjet tábori szakácsok vagytok, akik együttműködve készítenek ételeket az alig rendelkezésre álló élelmiszerkészletekből. Bármit is találtok a fronton, fontoljátok meg, hogy a húsdarálóba rakjátok! Nem inkább a kinézetről van szó egyébként? A kolbász nem elég piros? Néhány rozsdás szög is megteszi! A péped úgy néz ki, mint a hányás? Sárga homok adja meg a megfelelő színt!
De vigyázz! A túl sok jó még a legkeményebb szovjet gyomornak is véget vet.
A Konyec konyha egy kooperatív kártyajáték app támogatással a színkeverésről és a méregkezelésről.
Minden játékos egy-egy hozzávalót ad a kezéből a megrendelt ételhez, a készülék elülső kamerájával beolvasva az összetevő-kártyát. A virtuális húsdaráló összekeveri őket. Ahhoz, hogy a megrendelt étel színe megegyezzen, a játékosoknak meg kell beszélniük a kártyáik színét és hatását anélkül, hogy megmutatnák azokat. Ha az eredmény elég közel van, az ételt elfogadják, és a játékosok rubelt keresnek.
Sajnos egyes összetevők mérgezőek, sőt, némelyik radioaktív. Anya Oroszország nem fogja túlélni a mérgező recepteket, hacsak nem cselekszel stratégiailag, hogy mikor melyik mérgező elemet játszod ki.
Az alkalmazás (Android és iPhone készülékekre) végigvezet a történeten és a szabályokon, így még csak szabálykönyvhöz sem kell nyúlnod!

A Konyec konyha két játékmódot tartalmaz:
A sztorimódban 21 egyedi küldetéssel kell szembenézned, mindegyiknek saját bevezetője és kihívása van. Küldetésről küldetésre új kártyát szabadítasz fel, és feljebb jutsz a Kreml társadalmának főzőtudománya és a KGB szolgálatában.
A Challenge mód 4 különböző kihívást kínál a puszta túléléstől a megfelelő pakliépítésig. Hasonlítsd össze a legjobb pontszámokat online!

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
5 385 Ft
A vásárlás után járó pontok: 108 Ft
Részletek

Egy csapat szovjet tábori szakácsok vagytok, akik együttműködve készítenek ételeket az alig rendelkezésre álló élelmiszerkészletekből. Bármit is találtok a fronton, fontoljátok meg, hogy a húsdarálóba rakjátok! Nem inkább a kinézetről van szó egyébként? A kolbász nem elég piros? Néhány rozsdás szög is megteszi! A péped úgy néz ki, mint a hányás? Sárga homok adja meg a megfelelő színt! De vigyázz! A túl sok jó még a legkeményebb szovjet gyomornak is véget vet. A Konyec konyha egy kooperatív kártyajáték app támogatással a színkeverésről és a méregkezelésről. Minden játékos egy-egy hozzávalót ad a kezéből a megrendelt ételhez, a készülék elülső kamerájával beolvasva az összetevő-kártyát. A virtuális húsdaráló összekeveri őket. Ahhoz, hogy a megrendelt étel színe megegyezzen, a játékosoknak meg kell beszélniük a kártyáik színét és hatását anélkül, hogy megmutatnák azokat. Ha az eredmény elég közel van, az ételt elfogadják, és a játékosok rubelt keresnek. Sajnos egyes összetevők mérgezőek, sőt, némelyik radioaktív. Anya Oroszország nem fogja túlélni a mérgező recepteket, hacsak nem cselekszel stratégiailag, hogy mikor melyik mérgező elemet játszod ki. Az alkalmazás (Android és iPhone készülékekre) végigvezet a történeten és a szabályokon, így még csak szabálykönyvhöz sem kell nyúlnod! A Konyec konyha két játékmódot tartalmaz: A sztorimódban 21 egyedi küldetéssel kell szembenézned, mindegyiknek saját bevezetője és kihívása van. Küldetésről küldetésre új kártyát szabadítasz fel, és feljebb jutsz a Kreml társadalmának főzőtudománya és a KGB szolgálatában. A Challenge mód 4 különböző kihívást kínál a puszta túléléstől a megfelelő pakliépítésig. Hasonlítsd össze a legjobb pontszámokat online! Kor: 12+

Adatok
sku:
HYSOKURS
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
HYSOKURS
Cikkszám:
HYSOKURS
Hasonló termékek