Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

LEGO City 60295 - Kaszkadőr show aréna
LEGO City 60295 - Kaszkadőr show aréna
38 990 Ft

LEGO City 60295 - Kaszkadőr show aréna

A kaszkadőr motorral a gyermekek átugrathatnak egy tűzgyűrűn, a 2 vagány monster truckkal hátraszaltókat és mutatványokat adhatnak elő, emellett a kaszkadőri modulokat is könnyedén átrendezhetik a különféle előadásokhoz. A készlet 6 minifigurát tartalmaz, köztük a LEGO City TV 3 szereplőjét.
 

Építési- és játékélmény a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek!


A Kaszkadőr show aréna készlet tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás részeként ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képmegjelenítő eszközöket tartalmaz, így a LEGO építés valóban gyerekjáték lesz.
 

A gyermekek a műsor sztárjaivá válhatnak!


A LEGO City Stuntz készletek lendkerekes motorokkal, klassz járművekkel, valósághű szerkezetekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol fantáziadús szerepjáték vár rájuk. Ha még több mókára és izgalomra vágysz, kombináld az akciódús LEGO City Stuntz univerzum további készleteivel!

• Készítsd elő a terepet egy akciódús játékhoz ezzel a LEGO® City Kaszkadőr show aréna (60295) játékkészlettel – telis-tele izgalmas kellékekkel és kihívásokkal a klassz versenyekhez és az ámulatba ejtő előadásokhoz.

• Mit rejt a doboz? Mindent, amire a gyermekeknek szükségük lehet 2 monster truck, 2 beomló tetővel felszerelt autó, egy tűzgyűrű, indító rámpák, egy lendkerekes kaszkadőr motor, egy hot dog stand, egy dobogó, 6 minifigura és sok más megépítéséhez.

• A gyermekek lenyűgöző bemutatókat és versenyeket rendezhetnek a lendkerekes motorral és 2 autózúzó monster truckkal. Ha még több szórakozásra vágysz, kombináld a készletet a többi LEGO® City Stuntz szettel!

• Lenyűgöző születésnapi vagy hétköznapi ajándék a 6 éves vagy nagyobb kaszkadőrrajongóknak.

• A megépített monster truck több mint 11 cm magas, 14 cm hosszú és 9 cm széles.

• Nincs szükség elemekre. A Kaszkadőr show arénát a lendkerék technológia és a gyermekek képzelete indítja be.

• A készlet tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is, ami az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO® Építési útmutatók alkalmazás része. Ezzel az interaktív építési útmutatóval a gyermekek igazi építőmesterekké válhatnak!

• A LEGO® City Stuntz készletek klassz járművekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, fantáziadús történetek és szerepjáték vár rájuk.

• A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.

• A LEGO® City kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
38 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 780 Ft
Részletek

A kaszkadőr motorral a gyermekek átugrathatnak egy tűzgyűrűn, a 2 vagány monster truckkal hátraszaltókat és mutatványokat adhatnak elő, emellett a kaszkadőri modulokat is könnyedén átrendezhetik a különféle előadásokhoz. A készlet 6 minifigurát tartalmaz, köztük a LEGO City TV 3 szereplőjét.   Építési- és játékélmény a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek! A Kaszkadőr show aréna készlet tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás részeként ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képmegjelenítő eszközöket tartalmaz, így a LEGO építés valóban gyerekjáték lesz.   A gyermekek a műsor sztárjaivá válhatnak! A LEGO City Stuntz készletek lendkerekes motorokkal, klassz járművekkel, valósághű szerkezetekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol fantáziadús szerepjáték vár rájuk. Ha még több mókára és izgalomra vágysz, kombináld az akciódús LEGO City Stuntz univerzum további készleteivel! • Készítsd elő a terepet egy akciódús játékhoz ezzel a LEGO® City Kaszkadőr show aréna (60295) játékkészlettel – telis-tele izgalmas kellékekkel és kihívásokkal a klassz versenyekhez és az ámulatba ejtő előadásokhoz. • Mit rejt a doboz? Mindent, amire a gyermekeknek szükségük lehet 2 monster truck, 2 beomló tetővel felszerelt autó, egy tűzgyűrű, indító rámpák, egy lendkerekes kaszkadőr motor, egy hot dog stand, egy dobogó, 6 minifigura és sok más megépítéséhez. • A gyermekek lenyűgöző bemutatókat és versenyeket rendezhetnek a lendkerekes motorral és 2 autózúzó monster truckkal. Ha még több szórakozásra vágysz, kombináld a készletet a többi LEGO® City Stuntz szettel! • Lenyűgöző születésnapi vagy hétköznapi ajándék a 6 éves vagy nagyobb kaszkadőrrajongóknak. • A megépített monster truck több mint 11 cm magas, 14 cm hosszú és 9 cm széles. • Nincs szükség elemekre. A Kaszkadőr show arénát a lendkerék technológia és a gyermekek képzelete indítja be. • A készlet tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is, ami az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO® Építési útmutatók alkalmazás része. Ezzel az interaktív építési útmutatóval a gyermekek igazi építőmesterekké válhatnak! • A LEGO® City Stuntz készletek klassz járművekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, fantáziadús történetek és szerepjáték vár rájuk. • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal. • A LEGO® City kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak. Kor: 6+

Adatok
sku:
60295
Gyártó:
LEGO
Gyártói Cikkszám:
60295
Cikkszám:
60295
Hasonló termékek