Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

LEGO City 60325 - Betonkeverő teherautó
LEGO City 60325 - Betonkeverő teherautó
5 490 Ft

LEGO City 60325 - Betonkeverő teherautó

Állítsd munkába a gyerekek képzelőerejét a LEGO City Betonkeverő teherautó (60325) szettel! Ez az építési munkagép egy nyitható vezetőfülkét és forgatható keverődobot tartalmaz, emellett egy légkalapács, egy talicska és egy közúti jelzőtábla is tartozik hozzá. Csak egészítsd ki a jelenetet a 2 munkás minifigurával, és kezdődhet is az órákig tartó, kreatív játék.

A 4 éves vagy nagyobb fiúk és lányok számára tervezve
A 4 éves kortól ajánlott játékkészlettel a gyerekek előnyből indulhatnak, hiszen az előre formázott kezdőkockákból álló karosszériával könnyen belevághatnak az építésbe, amihez egy illusztrált, lépésről lépésre vezető útmutató, és egy interaktív, digitális építési útmutató is tartozik. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás digitális útmutatójának intuitív nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben megjeleníthetik az elkészült modell képét.

A világ felfedezése játékon keresztül
A gyerekek csodálatos járművek és gépek környezetében nőnek fel, a LEGO City Nagyszerű járművek építőkészletekkel pedig közelebbről is felfedezhetik őket olyan valósághű modellekkel és mókás szereplőkkel, amik végtelen, fantáziadús játékra inspirálják a fiatalokat.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
5 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft
Részletek

Állítsd munkába a gyerekek képzelőerejét a LEGO City Betonkeverő teherautó (60325) szettel! Ez az építési munkagép egy nyitható vezetőfülkét és forgatható keverődobot tartalmaz, emellett egy légkalapács, egy talicska és egy közúti jelzőtábla is tartozik hozzá. Csak egészítsd ki a jelenetet a 2 munkás minifigurával, és kezdődhet is az órákig tartó, kreatív játék. A 4 éves vagy nagyobb fiúk és lányok számára tervezve A 4 éves kortól ajánlott játékkészlettel a gyerekek előnyből indulhatnak, hiszen az előre formázott kezdőkockákból álló karosszériával könnyen belevághatnak az építésbe, amihez egy illusztrált, lépésről lépésre vezető útmutató, és egy interaktív, digitális építési útmutató is tartozik. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás digitális útmutatójának intuitív nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben megjeleníthetik az elkészült modell képét. Kor: 4+ A világ felfedezése játékon keresztül A gyerekek csodálatos járművek és gépek környezetében nőnek fel, a LEGO City Nagyszerű járművek építőkészletekkel pedig közelebbről is felfedezhetik őket olyan valósághű modellekkel és mókás szereplőkkel, amik végtelen, fantáziadús játékra inspirálják a fiatalokat.

Adatok
sku:
60325
Gyártó:
LEGO
Gyártói Cikkszám:
60325
Cikkszám:
60325
Hasonló termékek