Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

LEGO City 60351 - Rakétakilövő központ
LEGO City 60351 - Rakétakilövő központ
49 950 Ft

LEGO City 60351 - Rakétakilövő központ

Ez a LEGO® City Rakétakilövő központ (60351) játékkészlet telis-tele van NASA ihlette részletekkel, többek között egy óriási kilövőtoronnyal és egy rakétával, amiben 2 űrhajós és egy bolygójáró is elfér. Emellett egy részletes csillagvizsgálót és rakétakilövő központot, valamint egy szolgálati járművet, egy drónt és 6 minifigurát is találsz a mókás játékhoz. Kombináld a készletet a népszerű LEGO City Space kínálat további játékaival, hogy még több szórakozásban legyen részed.

Digitális építési útmutató 7 éves kortól
Ehhez a LEGO játékkészlethez egy nyomtatott útmutató, és egy interaktív, digitális építési útmutató is tartozik. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás digitális útmutatójának klassz nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a modellek képét.

A LEGO City kreatív világa
A LEGO City Space játékok olyan funkciókban gazdag modelleket tartalmaznak, amiket valódi NASA gépek, járművek és űrhajók ihlettek. Emellett az inspiráló űrhajós szereplők fantáziadús, valósághű, űrbeli kalandokat nyújtanak.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
49 950 Ft
A vásárlás után járó pontok: 999 Ft
Részletek

Ez a LEGO® City Rakétakilövő központ (60351) játékkészlet telis-tele van NASA ihlette részletekkel, többek között egy óriási kilövőtoronnyal és egy rakétával, amiben 2 űrhajós és egy bolygójáró is elfér. Emellett egy részletes csillagvizsgálót és rakétakilövő központot, valamint egy szolgálati járművet, egy drónt és 6 minifigurát is találsz a mókás játékhoz. Kombináld a készletet a népszerű LEGO City Space kínálat további játékaival, hogy még több szórakozásban legyen részed. Digitális építési útmutató 7 éves kortól Ehhez a LEGO játékkészlethez egy nyomtatott útmutató, és egy interaktív, digitális építési útmutató is tartozik. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás digitális útmutatójának klassz nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a modellek képét. A LEGO City kreatív világa A LEGO City Space játékok olyan funkciókban gazdag modelleket tartalmaznak, amiket valódi NASA gépek, járművek és űrhajók ihlettek. Emellett az inspiráló űrhajós szereplők fantáziadús, valósághű, űrbeli kalandokat nyújtanak. Kor: 7+

Adatok
sku:
60351
Gyártó:
LEGO
Gyártói Cikkszám:
60351
Cikkszám:
60351
Hasonló termékek