Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

LEGO Friends 41699 - Kisállat örökbefogadó kávézó
LEGO Friends 41699 - Kisállat örökbefogadó kávézó
9 690 Ft

LEGO Friends 41699 - Kisállat örökbefogadó kávézó

Segíts a gyerekeknek abban, hogy otthont nyújthassanak az állatoknak a gyűjthető LEGO® Friends Kisállat örökbefogadó kávézó (41699) játékkal! A 6 éves vagy nagyobb, állatbarát gyerekek segíthetnek Priyankának megmenteni a magukra hagyott állatokat és elvihetik őket az örökbefogadó központba, ahol gondoskodhatnak róluk és játszhatnak velük. A fiatalok örömmel fognak kisállatot választani Oliviának, amit haza is vihet magával.

Telis-tele játékindítókkal
Ez a kreatív játékkészlet beindítja a gyerekek képzelőerejét, így órákig tartó, szórakoztató történetmesélést nyújt. A szett egy kávézót és szabadtéri ülőhelyeket tartalmaz, ahol a LEGO Friends szereplők összebarátkozhatnak az állatokkal, illetve egy kényelmes fogadó teret is találsz. A gyerekek áttekerhetnek a városon a triciklivel, hogy magukra hagyott állatokat keressenek, vagy tréningelhetik a kisállatokat az edzőteremben. Még egy aranyos kisállatajtó is található, így az állatok kedvük szerint jöhetnek-mehetnek!

Építés a digitális korban
A LEGO Építési útmutatók alkalmazással a gyerekek felnagyíthatják, megforgathatják és különleges szellemmódban jeleníthetik meg a modellt, így a valódi, irányított építési folyamatnak köszönhetően még az újonc LEGO építők is építőmestereknek érezhetik magukat.

Raktár/Szállítás
jászberényi boltunkban/szállítás: 1 munkanap
9 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 194 Ft
Részletek

Segíts a gyerekeknek abban, hogy otthont nyújthassanak az állatoknak a gyűjthető LEGO® Friends Kisállat örökbefogadó kávézó (41699) játékkal! A 6 éves vagy nagyobb, állatbarát gyerekek segíthetnek Priyankának megmenteni a magukra hagyott állatokat és elvihetik őket az örökbefogadó központba, ahol gondoskodhatnak róluk és játszhatnak velük. A fiatalok örömmel fognak kisállatot választani Oliviának, amit haza is vihet magával. Telis-tele játékindítókkal Ez a kreatív játékkészlet beindítja a gyerekek képzelőerejét, így órákig tartó, szórakoztató történetmesélést nyújt. A szett egy kávézót és szabadtéri ülőhelyeket tartalmaz, ahol a LEGO Friends szereplők összebarátkozhatnak az állatokkal, illetve egy kényelmes fogadó teret is találsz. A gyerekek áttekerhetnek a városon a triciklivel, hogy magukra hagyott állatokat keressenek, vagy tréningelhetik a kisállatokat az edzőteremben. Még egy aranyos kisállatajtó is található, így az állatok kedvük szerint jöhetnek-mehetnek! Építés a digitális korban A LEGO Építési útmutatók alkalmazással a gyerekek felnagyíthatják, megforgathatják és különleges szellemmódban jeleníthetik meg a modellt, így a valódi, irányított építési folyamatnak köszönhetően még az újonc LEGO építők is építőmestereknek érezhetik magukat.  Kor: 6+

Adatok
sku:
41699
Gyártó:
LEGO
Gyártói Cikkszám:
41699
Cikkszám:
41699
Hasonló termékek