Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

LEGO Friends 41707 - Faültető jármű
LEGO Friends 41707 - Faültető jármű
8 690 Ft

LEGO Friends 41707 - Faültető jármű

Tápláld a gyerekek természet iránti érdeklődését a LEGO Friends Faültető jármű (41707) játékkal! A 6 éves vagy nagyobb fiúk és lányok építésen és játékon keresztül tanulhatnak a növénytermesztésről ezzel az értékes készlettel, ami 2 minifigurát, egy faiskolát, vezethető pickup teherautót, rengeteg aranyos kertészeti kiegészítőt és számos vadvilági figurát tartalmaz, akik munka közben szórakoztatják a LEGO Friends szereplőket.

Kreatív, földművelő játék
Ez a születésnapi ajándék telis-tele van olyan részletekkel, amik fantáziadús játékra inspirálnak. Azok a gyerekek, akik imádják a járműveket, odalesznek a pickup teherautóért, amit a szereplők elektromossá alakítottak át. A jármű tartalmaz egy csuklós kart ahhoz, hogy a fákat fel- és leemelje a pickupról. Mindkét minifigura befér a fülkébe – a gyerekek levehetik a tetőt, majd beültethetik őket.

Táplálja a gyerekek szenvedélyeit
Vezesd be a fiatalokat Heartlake City világába! Nem számít, hogy a tudomány, a sport, a művészet vagya környezet érdekli őket, egész biztosan vár rájuk egy készlet, ami beindítja a képzelőerejüket, valamint egy szereplő, aki pont olyan, mint ők.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
8 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 174 Ft
Részletek

Tápláld a gyerekek természet iránti érdeklődését a LEGO Friends Faültető jármű (41707) játékkal! A 6 éves vagy nagyobb fiúk és lányok építésen és játékon keresztül tanulhatnak a növénytermesztésről ezzel az értékes készlettel, ami 2 minifigurát, egy faiskolát, vezethető pickup teherautót, rengeteg aranyos kertészeti kiegészítőt és számos vadvilági figurát tartalmaz, akik munka közben szórakoztatják a LEGO Friends szereplőket. Kreatív, földművelő játék Ez a születésnapi ajándék telis-tele van olyan részletekkel, amik fantáziadús játékra inspirálnak. Azok a gyerekek, akik imádják a járműveket, odalesznek a pickup teherautóért, amit a szereplők elektromossá alakítottak át. A jármű tartalmaz egy csuklós kart ahhoz, hogy a fákat fel- és leemelje a pickupról. Mindkét minifigura befér a fülkébe – a gyerekek levehetik a tetőt, majd beültethetik őket. Táplálja a gyerekek szenvedélyeit Vezesd be a fiatalokat Heartlake City világába! Nem számít, hogy a tudomány, a sport, a művészet vagya környezet érdekli őket, egész biztosan vár rájuk egy készlet, ami beindítja a képzelőerejüket, valamint egy szereplő, aki pont olyan, mint ők. Kor: 6+

Adatok
sku:
41707
Gyártó:
LEGO
Gyártói Cikkszám:
41707
Cikkszám:
41707
Hasonló termékek