Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

LEGO Super Heroes Batman 76179 - és Selina Kyle motorkerékpáros üldözése 76179
LEGO Super Heroes Batman 76179 - és Selina Kyle motorkerékpáros üldözése 76179
4 550 Ft

LEGO Super Heroes Batman 76179 - és Selina Kyle motorkerékpáros üldözése 76179

A 6 éves vagy nagyobb Batman rajongókra dupla móka vár a LEGO DC Batman: Batman és Selina Kyle motorkerékpáros üldözése (76179) készlettel. Ez a 2 motorkerékpárt tartalmazó készlet a Batman film alapján készült, ami tökéletes a szélebes szuperhőskalandok rajongóinak.

Batman akció – kerekeken!
A gyerekek képzelete egy izgalmas motorkerékpározásra indulhat Batmannel és Selina Kyle-lal. A 2 nagy teljesítményű motorkerékpárral és a 2 minifigurával, valamint a Batarang™-gal, a horgos puskával, a lánccal és a drágakő elemmel az izgalmas kalandok mindig egy kéznyújtásnyira lesznek. A sötétben világító Batsignal™ még több inspirációt nyújt a végtelen szuperhőstörténetekhez. Az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban a gyerekek egy kiegészítő digitális útmutatót találnak, amivel felnagyíthatják, megforgathatják és megjeleníthetik modelljük képét. Emellett a kézzelfogható építési folyamathoz is tartozik egy útmutató, amivel még a fiatalabb építők is magabiztosan alkothatnak.

Raktár/Szállítás
jászberényi boltunkban/szállítás: 1 munkanap
4 550 Ft
A vásárlás után járó pontok: 91 Ft
Részletek

A 6 éves vagy nagyobb Batman rajongókra dupla móka vár a LEGO DC Batman: Batman és Selina Kyle motorkerékpáros üldözése (76179) készlettel. Ez a 2 motorkerékpárt tartalmazó készlet a Batman film alapján készült, ami tökéletes a szélebes szuperhőskalandok rajongóinak. Batman akció – kerekeken! A gyerekek képzelete egy izgalmas motorkerékpározásra indulhat Batmannel és Selina Kyle-lal. A 2 nagy teljesítményű motorkerékpárral és a 2 minifigurával, valamint a Batarang-gal, a horgos puskával, a lánccal és a drágakő elemmel az izgalmas kalandok mindig egy kéznyújtásnyira lesznek. A sötétben világító Batsignal még több inspirációt nyújt a végtelen szuperhőstörténetekhez. Az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban a gyerekek egy kiegészítő digitális útmutatót találnak, amivel felnagyíthatják, megforgathatják és megjeleníthetik modelljük képét. Emellett a kézzelfogható építési folyamathoz is tartozik egy útmutató, amivel még a fiatalabb építők is magabiztosan alkothatnak. Kor: 6+

Adatok
sku:
76179
Gyártó:
LEGO
Gyártói Cikkszám:
76179
Cikkszám:
76179
Hasonló termékek