Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

LEGO Super Mario 71397 - Luigi’s Mansion™ Lab és Poltergust kiegé
LEGO Super Mario 71397 - Luigi’s Mansion™ Lab és Poltergust kiegé
8 200 Ft

LEGO Super Mario 71397 - Luigi’s Mansion™ Lab és Poltergust kiegé

Egészítsd ki szellemvadász szórakozással a LEGO Super Mario univerzumot a Luigi’s Mansion Lab és Poltergust kiegészítő szettel (71397). Ez a 6 éves vagy nagyobb trendőrült gyerekeknek szánt vagány ajándék Poltergustot tartalmaz LEGO Luigi számára (a figura nem tartozék), amelyhez düznit vagy Strobulbot illeszthetünk, plusz egy kezdőlemezt és egy laboratóriumi gépet, amely digitális érme jutalmakat tartogat. Nyomd a gombot, és aktiváld a Poltergustot, amellyel legyőzheted az ellenséges Aranyszellem figurát. (Megjegyzés: a 71387 vagy a 71360 Kezdőpályára van szükség az interaktív játékhoz.)

Ismerkedj meg a professzorral
A készlethez tartozik még egy E. Gadd professzor LEGO figura, megépíthető méreg és ellenszer főzetek, valamint egy szerszámosláda. Építési útmutatókat, további inspirációt a szórakozáshoz és kreatív ötleteket az építéshez és játékhoz a LEGO Super Mario appban találsz.

Játsszunk együtt!
A gyűjthető Luigi‘s Mansion készletek kreatív problémamegoldással teli játékot kínálnak, főszerepben LEGO Luigival. Ezek a kalandok az érmegyűjtő játék során még izgalmasabbak, ha a családtagjaid is elkísérnek.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
8 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 164 Ft
Részletek

Egészítsd ki szellemvadász szórakozással a LEGO Super Mario univerzumot a Luigi’s Mansion Lab és Poltergust kiegészítő szettel (71397). Ez a 6 éves vagy nagyobb trendőrült gyerekeknek szánt vagány ajándék Poltergustot tartalmaz LEGO Luigi számára (a figura nem tartozék), amelyhez düznit vagy Strobulbot illeszthetünk, plusz egy kezdőlemezt és egy laboratóriumi gépet, amely digitális érme jutalmakat tartogat. Nyomd a gombot, és aktiváld a Poltergustot, amellyel legyőzheted az ellenséges Aranyszellem figurát. (Megjegyzés: a 71387 vagy a 71360 Kezdőpályára van szükség az interaktív játékhoz.) Ismerkedj meg a professzorral A készlethez tartozik még egy E. Gadd professzor LEGO figura, megépíthető méreg és ellenszer főzetek, valamint egy szerszámosláda. Építési útmutatókat, további inspirációt a szórakozáshoz és kreatív ötleteket az építéshez és játékhoz a LEGO Super Mario appban találsz. Játsszunk együtt! A gyűjthető Luigi‘s Mansion készletek kreatív problémamegoldással teli játékot kínálnak, főszerepben LEGO Luigival. Ezek a kalandok az érmegyűjtő játék során még izgalmasabbak, ha a családtagjaid is elkísérnek. Kor: 6+

Adatok
sku:
71397
Gyártó:
LEGO
Gyártói Cikkszám:
71397
Cikkszám:
71397
Hasonló termékek