Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Macis kiságyforgó távirányítóval kétféle változatban
Macis kiságyforgó távirányítóval kétféle változatban
12 250 Ft

Macis kiságyforgó távirányítóval kétféle változatban

Leírás:
A kedves macikkal díszített kiságyforgó hamar gyermeked kedvencévé válhat, hiszen már újszülött kortól a kiságyára erősítheted és nagy segítséget nyújthat az elalvásban és a megnyugvásban egyaránt. a Kiságyforgó 3db kedves állatfigurával díszített amelyek körbe-körbe forognak és magához vonzza a kicsi figyelmét. A kiságyforgó a szettben található távirányító segítségével távolról is vezérelhető, ki illetve bekapcsolható.

Az ár 1db termékre vonatkozik melyet bármely változatban szállíthatunk. A kiválasztott színt a rendelés feladásánál a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni!

Tulajdonságok:
- Állatos kiságyforgó távirányítóval kétféle változatban
- 3 színes maci fogantyúval
- kellemes nyugtató és altató zene
- körbe-körbe forgás
- Távirányítóval vezérelhető

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
12 250 Ft
A vásárlás után járó pontok: 245 Ft
Részletek

Leírás: A kedves macikkal díszített kiságyforgó hamar gyermeked kedvencévé válhat, hiszen már újszülött kortól a kiságyára erősítheted és nagy segítséget nyújthat az elalvásban és a megnyugvásban egyaránt. a Kiságyforgó 3db kedves állatfigurával díszített amelyek körbe-körbe forognak és magához vonzza a kicsi figyelmét. A kiságyforgó a szettben található távirányító segítségével távolról is vezérelhető, ki illetve bekapcsolható. Az ár 1db termékre vonatkozik melyet bármely változatban szállíthatunk. A kiválasztott színt a rendelés feladásánál a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni! Tulajdonságok: - Állatos kiságyforgó távirányítóval kétféle változatban - 3 színes maci fogantyúval - kellemes nyugtató és altató zene - körbe-körbe forgás - Távirányítóval vezérelhető Kor: 0+

Adatok
sku:
MKL522743
Gyártó:
MagicToys
Gyártói Cikkszám:
MKL522743
Cikkszám:
MKL522743
Hasonló termékek