Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

MAGIC TOYS- Távirányítós Jeep Wrangler terepjáró autó, 1/28 kormány táviányítóval
MAGIC TOYS- Távirányítós Jeep Wrangler terepjáró autó, 1/28 kormány táviányítóval
3 990 Ft

MAGIC TOYS- Távirányítós Jeep Wrangler terepjáró autó, 1/28 kormány táviányítóval

Egy igazán különleges távirányítós autóval száguldozhat gyermekünk vagy akár mi magunk is, ha ezt a kék Jeep Wrangler karosszériával ellátott modellt válasszuk, mely ezúttal monster kivitelben gurul majd hozzánk.

A kocsi hatalmas kerekeinek köszönhetően könnyedén átgördül majd mindenen. Az autó különlegessége, hogy kormány alakú távirányítóval rendelkezik, melyről gombok segítségével vezérelhető az autó. A kocsi előre-hátra és jobbra-balra tud menni. A működtetéshez szükséges elemeket  a szett nem tartalmazza.

Jellemzők: 

- RC távirányítós autó

-Kormány alakú távirányító

-Előre-hátra megy

-Jobbra-balra kanyarodik

Méretaránya: 1/28

Mérete: 16*10*8cm

 

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 80 Ft
Részletek
Egy igazán különleges távirányítós autóval száguldozhat gyermekünk vagy akár mi magunk is, ha ezt a kék Jeep Wrangler karosszériával ellátott modellt válasszuk, mely ezúttal monster kivitelben gurul majd hozzánk. A kocsi hatalmas kerekeinek köszönhetően könnyedén átgördül majd mindenen. Az autó különlegessége, hogy kormány alakú távirányítóval rendelkezik, melyről gombok segítségével vezérelhető az autó. A kocsi előre-hátra és jobbra-balra tud menni. A működtetéshez szükséges elemeket  a szett nem tartalmazza. Jellemzők:  - RC távirányítós autó -Kormány alakú távirányító -Előre-hátra megy -Jobbra-balra kanyarodik Méretaránya: 1/28 Mérete: 16*10*8cm  
Adatok
Gyártói Cikkszám:
J69128
Cikkszám:
J69128
Hasonló termékek