Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Mancs őrjárat A film Chase átalakuló rendőrautója
Mancs őrjárat A film Chase átalakuló rendőrautója
30 995 Ft

Mancs őrjárat A film Chase átalakuló rendőrautója

Autó? Motor? Inkább mindkettő egyben! Chase átalakítható, 2 az 1-ben járgányával könnyedén újrajátszhatók a mozifilmben látott akciók, de természetesen mindig akad új kaland is. A járgány hangot is ad, ráadásul többféleképpen is át tud alakulni. Ha páncélozott járműre van szükség, elég megnyomni a kék gombot, és máris aktiválható a koronglövő mód, ha viszont szűk helyre kell beférni, az a legpraktikusabb, ha Chase motorra pattan, és úgy üldözi a rosszakat. A motor a járműből emelkedik ki, izgalmas szórakozást nyújtva a gyerekeknek.
Chase, segít, ahol tud!

A játék jó minőségű, strapabíró műanyagból készült.
Csomagolási méret: 46 x 14 x 33 cm

Tartalom: 1 db átalakítható járgány 1 db Chase figura 3 db kilőhető korong A játék elemmel működik (3 X AG13). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
30 995 Ft
A vásárlás után járó pontok: 620 Ft
Részletek

Autó? Motor? Inkább mindkettő egyben! Chase átalakítható, 2 az 1-ben járgányával könnyedén újrajátszhatók a mozifilmben látott akciók, de természetesen mindig akad új kaland is. A járgány hangot is ad, ráadásul többféleképpen is át tud alakulni. Ha páncélozott járműre van szükség, elég megnyomni a kék gombot, és máris aktiválható a koronglövő mód, ha viszont szűk helyre kell beférni, az a legpraktikusabb, ha Chase motorra pattan, és úgy üldözi a rosszakat. A motor a járműből emelkedik ki, izgalmas szórakozást nyújtva a gyerekeknek. Chase, segít, ahol tud! A játék jó minőségű, strapabíró műanyagból készült. Csomagolási méret: 46 x 14 x 33 cm Tartalom: 1 db átalakítható járgány 1 db Chase figura 3 db kilőhető korong A játék elemmel működik (3 X AG13). Az elemek nincsenek benne a csomagban. Kor: 3+

Adatok
sku:
6060759
Gyártó:
SpinMaster
Gyártói Cikkszám:
6060759
Cikkszám:
6060759
Hasonló termékek